Bezdrátový router MB110-4G dokáže sdílet přístup k internetu až 32 zařízením současně

Router je plně kompatibilní s FDD-LTE a TDD LTE / Mercusys
Společnost Mercusys uvádí na trh nový 4G LTE bezdrátový router MB110-4G, který dokáže sdílet přístup k internetu až 32 zařízením současně. K jeho provozu stačí vhodná datová nano SIM karta a přístup k elektrické energii.

Kompaktní router představuje praktické řešení pro všechny, kteří chtějí mít dostatečně kvalitní internetové připojení stále po ruce, ať jsou kdekoli. Mohou to být dle webu výrobce konference, teambuildingové akce, pracovní cesty ale samozřejmě i chaty či chalupy.

S rychlostí stahování až 150 Mb/s a rychlostí Wi-Fi až 300 Mb/s poskytuje na frekvenci 2,4 GHz spolehlivou a rychlou síť, kterou lze využívat nejen k pracovní rutinně, ale také při zábavě, jako je hraní online her, sledování filmů či ke stahování větších souborů.

Bezdrátový router Mercusys MB110-4G pracuje s většinou SIM karet od operátorů po celém světě. Je plně kompatibilní s FDD-LTE a TDD LTE. Uživatelé nemusí nic složitě nastavovat, stačí jen vložit nano SIM kartu, router zapnout a sdílet síť s ostatními uživateli. Celkově lze k jedné síti připojit až 32 zařízení.

Díky záložnímu LAN/WAN portu může router fungovat jako router, který je kompatibilní s kabelovými, optickými a DSL modemy, případně je schopný internet poskytovat pro kabelová zařízení. V případě potřeby lze také využít port pro připojení externí antény.

Router tak představuje univerzální zařízení, které najde své využití v každé situaci, aniž by se uživatelé museli jakkoli omezovat. Funguje v terénu i na pláži. Mercusys funkčnost technologie dlouhodobě testoval, aby na trh uvedl výkonný a efektivní model, který splní i ta nejnáročnější očekávání. Příjemným bonusem je i jeho cena, která nepřekračuje 1500 Kč.

Zdroj: Mercusys

Mohlo by vás zajímat

Reklama