Nový 12palcový tablet HONOR Pad 9 je vybaven osmi reproduktory

Novinka je vybavena vysokokapacitní 8300mAh baterií / HONOR
HONOR Pad 9 disponuje 12,1palcovým displejem FullView s poměrem obrazovky k tělu 88 %, který podporuje rozlišení 2560 × 1600 pixelů. Novinka také nabízí nastavitelnou obnovovací frekvenci až 120 Hz, která u vybraných aplikací zajišťuje plynulý obraz a během používání méně náročných aplikací optimalizuje výdrž baterie.

Model Pad 9 běží na mobilní platformě Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1. Tento výkonný procesor přináší dle webu výrobce až 35% nárůst výkonu GPU a 40% nárůst efektivity CPU, což zajišťuje plynulou produktivitu a zábavu za všech okolností.

Pro další zvýšení výkonu je model vybaven 8GB operační pamětí a velkým 256GB úložným diskem, na který lze lokálně uložit cca 57 000 fotografií, 23 000 skladeb nebo 226 HD videí. Kromě toho je novinka vybavena inovativní funkcí HONOR RAM Turbo (8GB+8GB), která využívá část flash paměti jako RAM.

Znamená to, že 8 GB RAM lze efektivně rozšířit na 16 GB, což uživatelům poskytne ještě více úložného prostoru pro jejich multimediální sbírky a zajišťuje plynulý multitasking a efektivní výkon.

Nový Pad 9 nabízí zvukový zážitek s osmi reproduktory, z nichž dva jsou umístěny ve spodní části a přináší tak zvuk z více směrů. Díky zesíleným úrovním hlasitosti a hlubším, bohatším basům si uživatelé užijí silnější a vyváženější zvuk a vychutnají si stereofonní efekty v plném rozsahu, ať už jsou doma, nebo na cestách.

Díky technologii ladění zvuku HONOR Histen generuje Pad 9 živý a dynamický 360° zvuk, který posune jakýkoli zážitek z poslechu na novou úroveň. Dva spodní reproduktory jsou navíc navrženy tak, aby zvuk produkovaly směrem dolů a ten se poté odrážel od povrchů, díky čemuž na posluchače čeká filmovější prostorový zvuk.

Model Pad 9 navíc podporuje technologii obousměrného vylepšení hlasu, která zajišťuje přesnou reprodukci zvuku, zvyšuje čistotu lidského hlasu a snižuje šum v pozadí, čímž zvyšuje celkovou kvalitu zvuku. Ať už se jedná o zvukové hovory nebo online schůzky, uživatelé mohou očekávat vynikající zvukový zážitek s mimořádnou čistotou.

Novinka je vybavena vysokokapacitní 8300mAh baterií, která uživatelům poskytuje dlouhou konektivitu po celý den. Na jedno nabití vydrží Pad 9 až 11 hodin streamování videa, 11 hodin prohlížení sociálních sítí nebo 15 hodin přehrávání hudby.

Technologie 35W Wired HONOR SuperCharge umožňuje tablet rychle nabít na použitelnou úroveň za několik minut, a tak je možné si videa a hudbu přehrávat bez přerušení i na cestách. HONOR Pad 9 je v prodeji v šedé barvě Space Grey za doporučenou cenu 8 990 Kč.

Zdroj: HONOR

Mohlo by vás zajímat

Reklama