Elegantní externí SSD disk XS1000 v červeném provedení s kapacitou až 2 TB

Řada XS1000 nabízí rychlost čtení až 1050 MB/s / Kingston
Společnost Kingston Digital Europe právě rozšířila svou nabídku o externí SSD disk XS1000 v novém červeném provedení. Jde o malé a elegantní řešení zálohování souborů.

Červený disk XS1000 rozšíří nabídku externích SSD disků Kingston, ve které jsou původní celočerný disk XS1000 a stříbrný disk XS2000. Tyto externí disky jsou vskutku kompaktní a podle webu výrobce váží méně než 29 gramů, aby se daly snadno nosit po kapsách.

Řada XS1000 značky Kingston nabízí rychlost čtení až 1050 MB/s a velkou kapacitu až 2 TB, což poskytuje dostatek prostoru k uložení velkého množství fotografií, videí a souborů. Disk se dodává s kabely USB-C a USB-A a dalším adaptérem USB-A na USB-C kvůli maximální kompatibilitě s novějšími i staršími zařízeními.

SSD disk XS1000, velikosti přívěsku na klíče, slouží jako spolehlivý společník při snadném zálohování souborů a zaručuje nepřetržitý přístup k důležitým dokumentům, vzácným vzpomínkám i mediálním souborům.

Počátkem tohoto roku získal externí SSD disk XS1000 značky Kingston ocenění Red Dot Award 2024 v kategorii: Design produktu. Ocenění Red Dot Design Award se uděluje od roku 1955 a patří k největším a nejprestižnějším světovým soutěžím v oblasti designu, do níž se každý rok přihlásí více než 20 000 uchazečů přibližně z 60 zemí celého světa.

„V návaznosti na úspěch černého modelu XS1000 jsme zákazníkům, kteří se chtějí odlišit a vyjádřit prostřednictvím barev, představili novou barevnou variantu,“ říká Liny Cheliyan, obchodní manažerka divize Prosumer Flash a SSD. „Přidáním červeného modelu XS1000 mají nyní zákazníci na výběr několik provedení externího úložiště s oceněným designem.“

Nový disk XS1000 je k dispozici v kapacitách 1 TB a 2 TB. Vztahuje se na něj omezená pětiletá záruka s bezplatnou technickou podporou.

Zdroj: Kingston Digital Europe, Red Dot Award

Mohlo by vás zajímat

Reklama