Nový DLP 4K laserový projektor zvládne až 20 000 hodin provozu bez údržby

Novinka je vybavena technologií posuvu pixelů / Panasonic
Pro firemní i osobní využití v domácnostech je vhodný nový jednočipový DLP 4K laserový projektor s jasem až 10 000 lumenů a vylepšenou technologií podání barev.

Projektor, označený jako PT-RQ100, je vybaven technologií posuvu pixelů, která diagonálně rozšiřuje pixely pro dosažení rozlišení UHD (3 840 x 2 400).

U tohoto nového modelu došlo podle výrobce také k vylepšení inovativní chladicí soustavy projektoru, která přináší hermeticky utěsněnou optiku a konstrukci bez filtru umožňující dosažení až 20 000 hodin provozu bez údržby.

Projektor RQ100 využívá stejné šasi jako předcházející projektor Panasonic PT-RZ970 – WUXGA s jasem 10 000 lumenů a technologií SOLID SHINE – a je tedy kompatibilní s jakýmkoli 4K optimalizovaným AV systémem.

Model podporuje funkci SLOT NX, stejně jako tříčipové DLPTM projektory společnosti Panasonic. K dispozici jsou také volitelné vstupní karty.

Dálkové ovládání umožňuje geometrické přizpůsobení obrazu bez použití PC, čímž zjednodušuje nastavení projekce na zakřivené plochy a trojrozměrné objekty.

Mohlo by vás zajímat

Reklama