Nejlehčí digitální zrcadlovka na světě je vybavena výklopným a otočným displejem

 
Další 4 fotografie v galerii
Model Canon EOS 250D je vybaven obrazovým procesorem DIGIC 8 / Canon
Zájemci o digitální fotografii by určitě tuhle novinku neměli přehlédnout. Nová digitální zrcadlovka Canon EOS 250D totiž váží pouhých 449 gramů a disponuje snímačem CMOS formátu APS-C o rozlišení 24,1 milionu bodů.

Novinka je nástupcem modelu EOS 200D, přičemž zrcadlovka EOS 250D disponuje velkým snímačem CMOS formátu APS-C o rozlišení 24,1 milionu bodů s technologii dual-pixel, podporou videa v rozlišení 4K, rychlým automatickým ostřením a řadou možností propojení s chytrými zařízeními.

Nejnovější procesor společnosti Canon DIGIC 8 zajišťuje řadu funkcí, jako je záznam videa ve 4K, časosběrné video 4K nebo extrakce jednotlivých snímků ze 4K videa.

Obrazový procesor Canon DIGIC 8 zlepšuje přesnost ostření v živém náhledu a ostření na oči. Podporuje funkce jako automatická optimalizace osvětlení scény, digitální korekce optických vad objektivů nebo priorita jasů, díky nimž je možné pořizovat ostré snímky ve vysokém rozlišení, které lze sdílet bez dalších úprav přímo z fotoaparátu.

Zabudovaný snímač by měl umožňovat dobré výsledky i za zhoršených světelných podmínek a dosáhnout nízké hloubky ostrosti s bokehem. Pro řadu fotografů bude praktickou záležitostí i výklopný otočný dotykový displej, který vám umožní pohodlně fotografovat z nejrůznějších úhlů.

EOS 250D nabízí i tradiční způsob fotografování s optickým hledáčkem a citlivým devítibodovým automatickým ostřením. Díky tomu fotograf při komponování záběru vidí scénu prakticky stejně dobře jako prostým okem.

Zrcadlovku EOS 250D lze jednoduše bezdrátově spojit například s vaším smartphonem přes Bluetooth nebo Wi-Fi prostřednictvím aplikace Canon Camera Connect pro systémy iOS i Android.

Novinka bude již koncem dubna 2019 v prodeji, přičemž tělo fotoparátu bude stát 14 490 Kč, v setu s objektivem EF-S 18-55 mm pak 16 290 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama