Pro nejnáročnější audiofily: Nový, hlasem ovládaný, reproduktor Beoplay A9 s rychlejší konektivitou

 
Další 1 fotografie v galerii
Hlasitost zvuku lze kontrolovat jednoduše posouváním ruky po povrchu reproduktoru / Bang & Olufsen
Bang & Olufsen představil před pár hodinami nový Beoplay A9 (verze 2019) – nejnovější verzi ikonického reproduktoru. V čem spočívají hlavní inovace této legendy?

První generace Beoplay A9 vznikla v roce 2012 coby bezdrátový reproduktor, který dokáže splynout se svým okolím, nicméně v případě potřeby být také výraznou dominantou interiéru.

Ať už je umístěn na stojanu ze tří dřevěných nohou, nebo zavěšený na stěně, naplní každý prostor výrazným a bohatým zvukem. Hlasitost zvuku lze kontrolovat jednoduše posouváním ruky po povrchu reproduktoru. Dotykem se dá spustit nebo pozastavit přehrávání či přejít na další skladbu.

U nové verze byl přidán Google Asistent, takže se tento výkonný reproduktor dá ovládat i hlasem. Funkce Active Room Compensation zase optimalizuje zvukový výkon na základě rozložení místnosti, a nabízí tak posluchači ten nejlepší hudební zážitek v jakémkoliv prostoru.

Dva přidané širokopásmové měniče na zadní straně (Beoplay A9 má nyní celkem sedm měničů) umožňují reproduktoru nabídnout ještě bohatší širokospektrální hudební podání.

Vylepšená streamovací jednotka přitom přináší rychlejší konektivitu funkcí jako Chromecast nebo Apple Airplay 2. I u nového modelu Beoplay A9 se klade důraz na detail, příkladem může být látkou pokrytý napájecí kabel.

Beoplay A9 bude dostupný v bílé barvě s dubovými nohami, černými a černými ořechovými nohami, speciální edici v bronzové barvě nebo v mosazní barvě. Novinka se bude prodávat za 65 400 Kč pro bílou a černou verzi, resp. za 72 000 Kč pro speciální edice v bronzové a mosazní barvě.

Mohlo by vás zajímat

Reklama