Stylový bezdrátový reproduktor s hlasovým ovládáním i do kuchyně nebo koupelny

Nechybí ani ovládání hlasem, můžete tak i spravovat celou hudební knihovnu z jednoho místa / Sonos
Tento nový reproduktor je vhodný skutečně kamkoli. Sonos One připevníte na stěnu, strop nebo jiný stojan. Díky své kompaktní velikosti je také ideální do knihovny, na polici i do malých prostorů.

Sonos One je maximálně odolný a použitelný i na místech, kam jiné reproduktory běžně nedáváte: třeba do kuchyně, koupelny nebo na venkovní terasy.

Reproduktor má vyladěnou akustickou architekturu. Spárujte dva reproduktory Sonos společně v jedné místnosti pro stereofonní zvuk a přidejte Sonos SUB pro hluboké basy. Sonos BEAM spolu s dalšími reproduktory vytvoří bezdrátový prostorový zvuk domácího kina.

Nechybí ani ovládání hlasem, můžete tak i spravovat celou hudební knihovnu z jednoho místa. Spotify, Google Music, Amazon Music, Pandora, Apple Music, rádio, podcasty a dalších 80 hudebních služeb. Sonos One spolupracuje s hlasovou službou Amazon Alexa a Google Assistant.

Hlasové ovládání se hodí například tehdy, když si chcete pustit hudbu k vaření a máte plné ruce nebo se zrovna sprchujete, případně ukládáte děti k spánku a chcete jim pustit ukolébavku na dobrou noc. Aplikaci Alexa můžete přikázat, aby spustila požadovanou skladbu, zesílila či zeslabila zvuk a mnoho dalšího. Bohužel ovládání hlasem v češtině není zatím podporováno.

Díky světelné LED kontrolce máte přehled, kdy je mikrofon reproduktoru aktivní. Sonos One můžete ovládat třemi různými způsoby: hlasem, přes mobilní aplikaci nebo dotykem reproduktoru.

Praktické je ladění akustiky pomocí Trueplay. Tato technologie umožňuje snadnou kalibraci zvuku podle prostoru, ve kterém je přehrávač umístěn, a to pomocí iPhonu nebo iPadu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama