Nejlepší kombinovaný video a audio přehrávač roku má Pioneer

Přehrávač roku nabízí kompatibilitu s disky CD, SACD a DVD-Audio / Pioneer
Za nejlepší univerzální přehrávač sezóny 2019 - 2020 byl porotou EISA zvolen Ultra HD Blu-ray přehrávač Pioneer UDP-LX500. Co všechno svým majitelům nabízí?

Zmíněná porota u tohoto modelu ocenila kvalitní 4K Blu-ray mechaniku i výkonný audio přehrávač, který vhodně doplní vysoce kvalitní sestavu domácího kina. V oblasti přehrávání videa vyzdvihla podporu dynamických formátů HDR10 + a Dolby Vision, a také funkce pracující s metadaty či možnost detailního nastavení vlastností obrazu při přehrávání.

Audiofilům a všem uživatelům, kteří si potrpí na kvalitní zvuk, nabízí přehrávač kompatibilitu s disky CD, SACD a DVD-Audio i se soubory uloženými v kvalitě hi-res včetně formátu DSD. Zvuk je dle hodnocení precizní a detailní, UHD obraz vyniká ostrostí a barevným vykreslením. Vyzdvižen je také elegantní design a prvotřídní provedení, které umožnilo tichý provoz.

K vysoké kvalitě a snížení vibrací přispívá mimo jiné technologie vyvinutá speciálně pro UHD Blu-ray mechaniku, která se při čtení točí pro udržení odpovídající kvality videa a zvuku velmi vysokou rychlostí až 5000 otáček za minutu. Přehrávač kombinuje dvouvrstvou základnu s ocelovou deskou o tloušťce 3 mm, velmi pevnou konstrukci a využívá akustický tlumič. V celém přístroji jsou pro zaručení kvalitní cesty signálu použity nízkošumové komponenty.

Porota EISA, kterou tvoří 55 odborných tištěných a webových magazínů z 29 zemí zaměřených na spotřební elektroniku, vybírá každoročně produkty kombinující nejpokročilejší technologie, funkce a vysoký výkon. Vlastnosti vítězných produktů ocení všichni nadšenci hledající vysoce kvalitní zařízení. 

Univerzální přehrávač Pioneer UDP-LX500 je na našem trhu k dostání u prodejců distributora, společnosti BaSys, za doporučenou koncovou cenu 26 000 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama