Bezdrátová sluchátka s hlasovým ovládáním a výdrží baterie 19 hodin na jedno nabití

 
Další 1 fotografie v galerii
Nechybí aptX Low Latency technologie pro lepší synchronizaci zvuku během přehrávání videí / Bang & Olufsen
Nová bezdrátová sluchátka Beoplay H4 přináší pokročilé funkce, jako je například Voice Assistant, a bohatý zvukový projev charakteristický pro produkty Bang & Olufsen.

Náušníky a můstek sluchátek jsou potaženy jemnou jehněčí kůží. Paměťová pěna náušníkům zajišťuje co nejlepší obejmutí ušního boltce pro maximální pohodlí a zároveň vytváří pasivní izolaci před okolním hlukem.

Disky na mušlích jsou vyrobeny z hliníku, který je lisován, leštěn a eloxován. Kabel spojující obě mušle je chráněn pletenou textilií a je částečně k vidění mezi posuvníky a můstkem sluchátek. Posuvníky mušlí jsou vyrobeny z kartáčované nerezové oceli s PVD povlakem.  

Sluchátka Beoplay H4 přináší jednoduché a intuitivní ovládací prvky v podobě tří tlačítek. Jednoduché stisknutí prostředního tlačítka přijímá či ukončuje hovor a spouští/pozastavuje přehrávání hudby.

Horní a spodní tlačítko slouží pro ovládání hlasitosti sluchátek a pro přepínání skladeb. Společným stisknutím těchto tlačítek pak lze spárovat sluchátka se zařízení skrze Bluetooth. Hlasové ovládání lze použít například pro přepnutí na další skladbu, zjištění lokálních zpráv nebo informací o počasí. S výdrží baterie až 19 hodin na jedno nabití se není třeba obávat, že by sluchátka přestala hrát v tom nejlepším. 

Dostupná je také aptX Low Latency technologie pro lepší synchronizaci zvuku během přehrávání videí. Nová sluchátka Beoplay H4 budou na tuzemském trhu dostupná ve dvou barevných provedeních (LimeStone a MatteBlack), a to za 7 800 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama