Nová 48palcová OLED televize od LG je vhodná i pro pařmeny

Model podporuje i Dolby Atmos a má novou funkci umělé inteligence Acoustic Tuning / LG
Nový model 4K Ultra HD OLED 48CX doplňuje širokou řadu modelů LG ve velikostech 55, 65, 77 a 88 palců. Co všechno novinka nabízí?

Nové 48palcové TV má dostatečnou kvalitu obrazu odpovídající OLED displejům. Zaujme uživatele dokonalou černou a nekonečným kontrastem díky samosvítícím pixelům.

Televizor nabízí ostřejší kvalitu obrazu 4K také díky výrazně vyšší hustotě pixelů. Osmimilionové množství pixelů na kompaktnější obrazovce je hustota srovnatelná s hustotou 96palcové 8K TV. Rozlišení 4K UHD (3840 x 2160 pixelů) na 48palcové OLED obrazovce nabízí takový zážitek ze sledování v kategorii televizorů střední velikosti zcela poprvé.

LG OLED 48CX staví je zajímavou volbou také pro nadšené hráče, protože spojuje kvalitní obraz s herními funkcemi a technologiemi. U televizorů kompatibilních s NVIDIA G-SYNC můžete očekávat dobře vykreslenou grafiku, která hráče vtáhne přímo do děje. Obnovovací frekvence televizoru se přizpůsobí na snímkovou frekvenci připojeného hardwaru.

48palcový televizor LG OLED CX podporuje řadu populárních formátů HDR10 a Dolby Vision s rychlostí až 120 snímků za sekundu pro 4K UHD obsah. Využívá pokročilé specifikace HDMI, jako jsou režim automatické nízké latence (ALLM), vylepšené propojení s audio zařízením (eARC) a variabilní obnovovací frekvence (VRR).

Televizory LG OLED 2020 podporují rozhraní HDMI VRR, což je dělá kompatibilními s širokou škálou herních zařízení, jako jsou grafické karty a konzole. LG OLED 48CX podporuje také Dolby Atmos a novou LG funkci umělé inteligence Acoustic Tuning založenou na technologii „deep learning“. Umělá inteligence dokáže vnímat akustické prostředí, a upraví zvuk tak, aby byl ještě přesnější a realističtější.

Mohlo by vás zajímat

Reklama