Nové, cenově dostupné, 4K ULED televizory s herním režimem

Modely splňují i nové standardy pro pozemní vysílání DVB-T2 / Hisense
Pokud přemýšlíte o cenově dostupném televizoru vybaveném nejnovějšími technologiemi, pak nepřehlédnetě řadu chytrých TV Hisense s označením U7QF posílených o herní mód.

Při Ultra HD rozlišení a obrazovce s úhlopříčkou až 165 cm nabízí skutečně velkorysé „plátno“ pro hraní her, přehrávání vlastního i sdíleného obsahu a samozřejmě i sledování televizního vysílání s možností tzv. upscalingu, tedy optimalizace vysílaného obrazu na 4K rozlišení. 

Tento univerzální televizor, podporující technologii Dolby Vision a Dolby Atmos známou z kin, však nadchne nejen hráče. 

Televizor se v herním režimu promění v obří herní displej s velmi krátkou dobou odezvy. Vaše šance na vítězství tak vzrostou – zvlášť, pokud máte rádi rychle se rozvíjejí konkurenční hry, kde je každá milisekunda drahá a rychlejší reakce vám dává šanci provést dobře načasovaný tah.  

Nové TV poslouží i pro přehrávání vašeho obsahu ve standardu až Dolby Vision HDR, například  filmů na Ultra HD Blu-Ray, HDR her z Xboxu, PS4 apod. A samozřejmě také televizního vysílání ve vysoké kvalitě – včetně interaktivního přes tzv. „červené tlačítko“. 

Například model 4K Ultra HD televizor Hisense 65U7Q s úhlopříčkou 65“ (165 cm) používá jako první ve své třídě přímé podsvícení celé ULED obrazovky pomocí Quantum Dot a technologii Local Dimming s 90 nezávislými stmívacími zónami, tzv. FALD (Full Array Local Dimming). Díky těmto technologiím dokáže věrně zobrazit nejširší škálu barev, hlubokou černou a bílé světlo o vysoké čistotě. 

A s aplikací uefa.tv, kterou nabízí jako jediná na našem trhu, nadchne také skalní i sváteční  fotbalové fanoušky. Televizory řady U7QF v elegantním minimalistickém designu jsou již v prodeji ve velikostech obrazovky 50, 55 a 65 palců za ceny v rozmezí od 15 990 Kč až do 25 990 Kč. Modely splňují i nové standardy pro pozemní vysílání DVB-T2.

Mohlo by vás zajímat

Reklama