Full HD přenosný dotykový monitor s USB-C připojením

 
Další 2 fotografie v galerii
16T2 funguje také jako powerbanka při zapnutí i vypnutí / AOC
Nový přenosný dotykový monitor AOC 16T2 s USB-C připojením má úhlopříčku 39,6 centimetru (15,6“), IPS displej a rozlišení Full HD.

Prostřednictvím dvou portů USB-C (využívajících alternativní režim DisplayPort) nebo portu HDMI je možné jej jednoduše připojit k notebooku, stolnímu počítači nebo smartphonu.

Díky vestavěné 8000 mAh baterii lze 16T2 používat na cestách, aniž byste potřebovali elektrickou zásuvku, a může dokonce nabíjet chytrý telefon.

S tloušťkou menší než jeden centimetr, inteligentním skládacím krytem umožňujícím orientaci na výšku i na šířku a volitelnému upevnění na stěnu VESA je tento monitor vhodný pro byznysmeny na cestách, mobilní hráče, studenty nebo IT administrátory.

Jak jsme již uvedli, pomocí dvou konektorů USB-C a vstupu Micro-HDMI je možné připojit tento monitor k celé řadě počítačů – starších i moderních. Při připojení přes Micro-HDMI připojíte monitor k počítači pomocí USB-C na USB-A/C, abyste si mohli užívat všechny dotykové funkce. Tento kabel je součástí balení. 16T2 také přichází s vestavěnými stereofonními reproduktory (2x 1W).

16T2 funguje také jako powerbanka při zapnutí i vypnutí. Když je monitor připojen k síti pomocí adaptéru USB-C, může se 16T2 nabíjet sám, případně dobíjet připojený smartphone.

2 porty USB-C na obou stranách umožňují nabíjení na levém portu a přenos signálu do displeje zprava nebo naopak. To umožňuje flexibilní nastavení, které lze snadno a rychle sestavit. Model AOC 16T2 bude dostupný od října 2020, a to za 8 509 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama