Nové QNED Mini LED televizory s vysokým kontrastem a jasem

Nové televizory kombinují technologie quantum dot a NanoCell v jednom produktu / LG
Letošní televizory LG představují skutečný skok v kvalitě obrazu LCD TV. Díky technologiím quantum dot a NanoCell s Mini LED jako zdrojem světla jsou hodnoty jasu a kontrastu lepší než u konvenčních LCD televizorů.

Produktová řada pro rok 2021 zahrnuje 10 nových modelů s rozlišením 4K a 8K, které pokrývají širokou škálu velikostí obrazovek s úhlopříčkou až 86 palců.

S OLED jako vrcholem nabídky televizorů LG s technologií samosvítících pixelů a nezávislým ovládáním stmívání nabízí příchod QNED Mini LED televizorů LG spotřebitelům zajímavou možnost volby. Díky nové struktuře panelů vylepšené o pokročilé podsvícení Mini LED od LG poskytují tyto televizory skutečně příjemný zážitek ze sledování v oblasti LCD.

Jako první televizory, kombinující technologie quantum dot a NanoCell v jednom produktu, produkují LG QNED televize přesné barvy, zatímco pokročilé LED podsvícení nabízí lepší kontrast a hlubší černou pro živé a realistické zobrazení. A s obnovovací frekvencí až 120 Hz poskytují tyto televizory plynulejší a přirozenější zobrazení pohybu.

Inovativní podsvícení Mini LED od LG zahrnuje až téměř 30 000 malých LED, které produkují velmi vysoký jas a kontrastní poměr 1 000 000 : 1 ve spojení s téměř 2 500 zónami podsvitu a pokročilou technologií lokálního stmívání.

Pro zájemce upozorňujeme, že nový 86palcový 8K QNED televizor LG bude k vidění ve virtuálním stánku LG během veletrhu CES 2021, a to od 11. ledna 2021.

Mohlo by vás zajímat

Reklama