Adaptivní bezdrátový reproduktor Beolab 28 pro náročné posluchače

Plnorozsahové a výškové reproduktory mají vysokou citlivost / Bang & Olufsen
Nový Beolab 28, adaptivní bezdrátový reproduktor od Bang & Olufsen, kombinuje pokročilé akustické inovace s praktickými funkcemi chytrého reproduktoru.

Beolab 28 lze díky jeho tenkému designu umístit kamkoli v domácnosti, okamžitě streamovat cokoli a poskytuje výkonný zvuk studiové kvality, který se automaticky přizpůsobuje svému prostoru a je navržen pro dlouhou životnost.

Posluchač může až fyzicky cítit basy, kterých dosahuje vestavěný subwoofer založený na speciálně vyrobeném 6,5” reproduktoru. Reproduktor má velký zdvih, aby bylo dosaženo silných a přesných basů. Nejnovější generace technologie Bang & Olufsen Active Room Compensation přizpůsobuje odezvu basů místnosti, což umožňuje umístit reproduktory kamkoli.

Pomocí tří 3″ reproduktorů s plným rozsahem umístěných vpředu a po jednom na každé straně a 1″ výškového reproduktoru vpředu pro optimální kvalitu výšek je možné vytvořit rovnoměrnou směrovost v celém významném frekvenčním rozsahu.

Plnorozsahové a výškové reproduktory mají vysokou citlivost a byly vyvinuty speciálně pro Beolab 28 tak, aby vytvořily čistou kvalitu středních frekvencí i při velmi hlasitých úrovních, stejně jako přesnou a dynamickou reprodukci výšek.

Díky funkci Beam Width Control zajišťuje Beolab 28 dobrý poslech za každé situace.  V „úzkém režimu“ se hudba dostává k uchu přímo a beze změny, což minimalizuje rušivé odrazy od bočních stěn. V „širokém režimu“ paprsek rozptyluje více zvuku po celém okolí reproduktorů, čímž udržuje přirozenou tónovou rovnováhu i při sezení nebo chůzi mimo optimální poslechový prostor před reproduktory. 

Pro zařízení Beolab 28 bylo vytvořeno jednoduché dotykové uživatelské rozhraní, které se při přiblížení rozsvítí díky zabudovaným senzorům přiblížení a vizuálně vyzývá uživatele k interakci s produktem. Uživatelské rozhraní umožňuje posluchačům pozastavit/přehrávat, přeskakovat a zvyšovat či snižovat hlasitost.

Začlenění 4 tlačítek oblíbených stanic umožňuje posluchačům snadný přístup k jejich oblíbené rozhlasové stanici pomocí vestavěného Bang & Olufsen Radio nebo přes seznam skladeb na Spotify. Můžete si vybrat, zda budete reproduktory ovládat více způsoby, a to buď přímo přes uživatelské rozhraní, pomocí dálkového ovladače Bang & Olufsen, nebo přímo prostřednictvím smartphonu. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama