Malá, cenově dostupná, autokamera s detekcí radarů

S integrovaným GPS modulem kamera automaticky zaznamená souřadnice a rychlost / Niceboy
Autokamera PILOT XR Radar je oproti předchozímu modelu obohacena nově o funkci detekce rychlostních radarů. Mimo to disponuje integrovaným GPS a dostatečnou kvalitou záznamu s rozlišením ve 2K nebo interpolovaném HD se 60 snímky za vteřinu.

Uživatelé ocení také jednoduchou instalaci pomocí magnetického držáku, kompaktní rozměry kamery nebo ovládání přes aplikaci v mobilním telefonu.

Autokamera PILOT XR Radar je, jak již bylo zmíněno v úvodu, vybavena databází rychlostních radarů i úsekových měření, na které vás s předstihem upozorní. S integrovaným GPS modulem kamera automaticky zaznamená souřadnice a rychlost.

Program kamery zobrazuje trasu přímo v Google maps. Jistotu ochrany nahrávky v případě nehody dodává G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Se širokým úhlem záběru v hodnotě 170° pak máte jistotu, že kamera pojme vše, co se před vaším vozem děje.

Kvalitu záznamu zajišťuje senzor Sony IMX 335 a také čip Novatek 96670. S FullHD při 60 FPS se můžete těšit na plynulé video. Interpolované 4K rozlišení s H.265 kodekem a nativní 2K pak zaručují skutečně detailní nahrávky.

Dostatečně ostrý záznam pořídíte ve dne i v noci díky celoskleněnému 7-vrstvému objektivu se světelností f/1.8. S technologií Wide Dynamic Range pak autokamera lépe snímá obraz v kontrastních světelných podmínkách. To znamená, že vám neuniknou žádné detaily v tmavých i světlých místech. Autokamera Niceboy PILOT XR Radar je již v prodeji, a to za 3.999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama