FreeBuds Lipstick aneb sluchátka jako voňavý šperk

Freebuds Lipstick nabízí technologii Active Noise Cancellation, která dokáže potlačit hluky okolí / Huawei
Dávno pryč jsou doby, kdy sluchátka měla za úkol jen pouštění hudby do našich uší. Dnes očekáváme jako zákazníci daleko více. Kvalitní zvuk, neotřelý design, který lahodí oku, zpracování, které je příjemné na dotek, dokonce i vůně, to vše totiž potěší všechny smysly.

A proč právě rtěnka? Jedná se o nesmrtelnou klasiku, kterou milují ženy po celém světě. Mimo jiné se totiž na návrhu designu podílelo výzkumné centrum estetiky společnosti Huawei, které se nachází v hlavní městě módy, a to v Paříži.

Minimalistický obal sluchátek, který na první pohled působí jako elegantní módní doplněk, zároveň funguje jako dobíjecí pouzdro. Navíc pouzdro není plastové, ale je vyrobeno ze speciálně upravené nerezové oceli, do které je při teplotě 1300 °C přidán molybden.

Poté vše projde ještě dalším procesem, který čítá až 30 kroků. Díky této speciální úpravě je možné docílit vysokého lesku, který je odolný proti poškrábání, a přesto hladký jako zrcadlo.

Neotřelá je i barevná kombinace sluchátek. Ani ta totiž nebyla zvolena náhodou a kopíruje vzhled klasické rudé rtěnky. Pouzdro je v klasické černé barvě v kombinaci se zlatými detaily.

Po jeho otevření spatříte sluchátka v syté červené barvě, které doladí každý outfit k dokonalosti. Sluchátka se tak stanou vaším nepostradatelným módním doplňkem, nebo šperkem.

Nejdůležitějším parametrem u sluchátek je ovšem kvalita zvuku. Huawei Freebuds Lipstick nabízí kromě technologie Active Noise Cancellation, která dokáže potlačit hluky okolí, takže váš poslech hudby je ničím nerušený, i technologii AEM, která přizpůsobí zvuk vašemu uchu. 

Na závěr si můžeme prozradit, že krabička se sluchátky totiž není ledajaká krabička. Po jejím otevření vás překvapí nádherná vůně. Sluchátka Freebuds Lipstick jsou již v prodeji, a to za 5 499 Kč.

Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama