Nový herní 27palcový monitor AGON PRO s obnovovací frekvencí 300 Hz

IPS panel AG274QGM s širokým barevným gamutem zajišťuje široké pozorovací úhly / AOC
Model AGON PRO AG274QGM od značky AOC je rychlý mini LED monitor, který disponuje IPS panelem s rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů), výjimečnou obnovovací frekvencí 300 Hz, podporou NVIDIA G-SYNC ULTIMATE a NVIDIA Reflex Analyzerem.

Jako doplněk k novému monitoru lze použít herní myš AOC GAMING GM510, která nyní rovněž podporuje funkci NVIDIA Reflex. Lze ji použít společně s AG274QGM, aby hráčům poskytla přesné údaje o jejich systémové latenci.

V soutěžním prostředí rychlých her, kde se vítězství měří v milisekundách, jsou sázky nebetyčně vysoké a jediný špatně vypočítaný cíl nebo dokonce mírné zpoždění vstupu může znamenat brzkou ztrátu. Hry využívající NVIDIA Reflex API sníží vstupní latenci dynamickou synchronizací GPU Geforce s CPU, takže hráči mohou rychleji dosahovat cíle, reagovat rychleji a mířit přesně.

Kromě toho může sada NVIDIA Reflex Analyzer pracovat v tandemu s monitory a vstupními zařízeními s podporou NVIDIA Reflex, což uživatelům umožňuje přesně vidět, jaká je jejich celková latence systému a umožňuje jim skočit do her s vědomím, že jejich počítač pracuje s nejnižší možnou latencí.

Jak jsme již v úvodu zmínili, nový AGON PRO AG274QGM nabízí výjimečnou obnovovací frekvenci 300 Hz a dobu odezvy GtG jen 1 ms. Model se může pochlubit rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů), které je ideální variantou pokud jde o dosahování vysokých snímkových frekvencí a zároveň vysoké vizuální věrnosti.

IPS panel AG274QGM s širokým barevným gamutem zajišťuje široké pozorovací úhly a přesnost barev, podpořenou patentovanou kalibrací barev od společnosti NVIDIA. MiniLED podsvícení monitoru se skládá z 576 stmívatelných zón, což umožňuje monitoru dosáhnout certifikace VESA DisplayHDR 1000 pro jasný obraz a hlubokou černou.

V kombinaci s vysokou obnovovací frekvencí 300 Hz to dělá z AG274QGM velmi rychlý miniLED monitor. Tento model je navíc dodáván s technologií NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, která uživatelům umožňuje využívat výhod variabilní obnovovací frekvence pro eliminaci zadrhávání a trhání.

Navíc snižuje vstupní zpoždění, i když jsou povoleny vysoce věrné funkce, jako je realistické HDR. Vestavěný modul G-SYNC nabízí variabilní overdrive, kdy je odezva pixelů optimalizována pro změny obnovovací frekvence. 

AG274QGM navíc obsahuje NVIDIA Reflex Analyzer. Tento modul detekuje kliknutí přicházející z herní myši a měří čas, za který se výsledné pixely změní (např. záblesk ústí zbraně) na displeji.

Pro větší flexibilitu při každodenním používání je AG274QGM dodáván se čtyřmi porty USB 3.2, které uživatelům poskytují přímé připojení pro jejich periferní zařízení, jako je klávesnice nebo myš. Zeleně označený USB port je určen pro integraci s NVIDIA Reflex Analyzerem.

Zdroj: AOC

Mohlo by vás zajímat

Reklama