Nový soundbar Sonos Ray pro systém domácího kina

Nový Ray je kompatibilní se všemi oblíbenými streamovacími službami / Sonos
Sonos rozšiřuje řadu soundbarů a představujte nový kompaktní reproduktor Ray s dostatečně kvalitním zvukem navzdory své velikosti.

Posluchači tak mají další možnost, jak se propojit se svým oblíbeným obsahem. Stejně jako všechny ostatní reproduktory Sonos přináší i nejnovější soundbar kvalitní zvuk pro televizi, filmy a další obsah za cenu dostupnější širšímu okruhu spotřebitelů.

Sonos Ray bude k dispozici od 7. června za 7 890 Kč. “Z našich domovů se stala kina, fitness studia, herní centra a další místa pro zábavu díky éře streamování obsahu nejen pro televizi, hudbu a filmy,” říká Patrick Spence, generální ředitel Sonos. “Ray usnadňuje zážitek z poslechu díky své kompaktní velikosti a působivému zvuku.”

Ray posouvá laťku domácí zábavy o něco výš, a to díky novým akustickým inovacím, které poskytují vyvážený zvuk, čisté dialogy a výrazné basy.

Stejně jako všechny reproduktory Sonos i Ray byl vyladěn zvukovými mistry Sonos z oblasti hudby a filmu. Technologie Trueplay přizpůsobí zvuk akustice vašeho prostoru, takže váš obsah zní vždy tak, jak by měl.

Funkce "Vylepšení kvality řeči" zajistí ještě výraznější dialogy, takže vám neuteče ani slovo, zatímco funkce "Noční zvuk" sníží intenzitu hlasitých zvukových efektů, abyste doma nikoho nerušili.

Nový Ray je kompatibilní se všemi oblíbenými streamovacími službami, takže si můžete vychutnat filmy, hudbu a mnohem více s jednoduchým nastavením – stačí jen zapnout aplikaci Sonos a během pár minut začít poslouchat. Ray lze ovládat pomocí dálkového ovladače, aplikace Sonos, Apple AirPlay 2 i dalšími způsoby.

Zdroj: Sonos

Mohlo by vás zajímat

Reklama