Designově výstřední nová série herních reproduktorů Arena

Pro měniče byly využity materiály jako prémiová organická vlákna a hedvábí / SteelSeries
Společnost SteelSeries rozšiřuje portfolio produktů o reproduktory. Na tuzemský trh přichází reproduktory s označením Arena 3, Arena 7 a Arena 9.

Nejnovější přírůstek do rodiny SteelSeries, řada Arena, představuje několik prvenství včetně reálného prostorového zvuku prostřednictvím připojení jediného USB konektoru a dostatečně kvalitního zvuku vycházejícího z dvoupásmové konstrukce reproduktorů.

Dva přední, středový, dva bezdrátové zadní reproduktory a 6,5palcový subwoofer doplňuje aplikace Sonar Audio Software Suite, umožňující vyladit každý detail díky profesionálnímu parametrickému ekvalizéru určenému pro hráče.

Nová série reproduktorů Arena byla navržena a zkonstruována s cílem přinést zvukově věrný zážitek. Proto byly pro měniče využity materiály jako prémiová organická vlákna a hedvábí k vytvoření přesné herní zvukové kulisy, a to přesně takové, jakou zamýšleli vývojáři.

SteelSeries Arena 3

Reproduktory Arena 3 tvoří dvě jednotky a nabízí jeden z největších měničů v herním segmentu. Využívá 4palcový driver s kónickým tvarem vyhotoveným z organických vláken, reprodukující plný rozsah včetně čistých výšek, živých středů a silných basů, a umožňuje tak jasně slyšet každý krok, kulku a výbuch s naprostou přesností.

Celkový akustický tvar a dopředu směřující bassový port předurčuje reproduktory pro využití u stolního počítače. Obě jednotky jsou dodávány se stavitelným stojanem pro dokonalé přizpůsobení. Lze je připojit standardně přes kabel a také bezdrátově přes Bluetooth.

SteelSeries Arena 7

Velcí herní nadšenci se chtějí maximálně ponořit do hry také tím, že hru cítí a vidí kolem sebe. Tento pocit jim zprostředkuje set reproduktorů Arena 7. Jedná se o 2.1 sestavu se dvěma dvoupásmovými reproduktory a jedním 6,5palcovým subwooferem směřujícím dolů a vytvářejícím silnou odezvu –  bohatou, hlubokou a přesnou reprodukci nízkých frekvencí.

Čtyřzónové RGB podsvícení lze plně přizpůsobit, reaguje na měnící se barvu monitoru nebo hudbu a umocňuje atmosféru herního doupěte. Připojení k PC, Mac nebo konzoli PlayStation zajišťuje USB-C, ale k dispozici je také optický vstup/výstup a standardní 3,5mm jack konektor pro připojení telefonu, tabletu, televize a dalších audio zařízení. Zároveň lze využít široce kompatibilní Bluetooth.

SteelSeries Arena 9

Dokonalý zvukový zážitek a prostorový zvuk reprodukují dvoupásmové reproduktory, dva přední s reagujícím PrismSync RGB podsvícením, dedikovaný středový, dva bezdrátové zadní a výkonný subwoofer.

Arena 9jako první herní reproduktorová sestava 5.1 nabízí USB-C rozhraní pro připojení k PC, Mac nebo konzoli PlayStation a bezdrátové zadní reproduktory. Hráči mají také možnost využít optické připojení, standardní 3,5mm Aux nebo Bluetooth.

Zdroj: SteelSeries

Mohlo by vás zajímat

Reklama