Nejlepším televizorem letošního roku je dle expertů model Philips OLED+937

Panel OLED EX se speciálním integrovaným tepelným chladičem umožňuje nabídnout zajímavý světelný výkon až 1300 nitů / Philips
OLED+937 je vlajková loď televizorů Philips pro rok 2022, která přináší výrazná vylepšení v kvalitě obrazu i zvuku. To potvrzuje vítězství v kategorii Home Theatre TV v soutěži EISA Awards 2022 pro model 65″ OLED+937.

O kvalitu obrazu modelu OLED+937 se stará dle webu Philips vylepšená verze výkonného zpracování obrazu AI Dual Engine a nejnovější panel OLED EX se speciálním integrovaným tepelným chladičem, jež umožňuje nabídnout zajímavý světelný výkon 1300 nitů.

Letošní verze obrazového procesoru P5 kromě svých známých funkcí umělé inteligence nyní nabízí funkci Advanced HDR, která optimalizuje výkon HDR pomocí tónového mapování obsahu snímek po snímku, což je vylepšení oproti průměrování hodnot scénu po scéně.

Zvukový systém Bowers & Wilkins byl také vylepšen a poprvé obsahuje zvukové měniče levé a pravé strany pro vytvoření specifikace 5.1.2 se zvýšeným výstupním výkonem 95 W.

OLED+937 je také jednou z prvních řad televizorů vybavených technologií Philips Ambilight Next Generation, která namísto rozdělení zadních LED diod do skupin nyní umožňuje individuální ovládání každé jednotlivé LED diody a nabízí tak širší rozsah barev a přesnější přizpůsobení okolního osvětlení dění na obrazovce. Výsledkem je ještě zajímavější podsvícení a lepší dojem z obrazu. Nová funkce Aurora kombinuje galerii předem nahraných obrázků a videí zobrazených společně s funkcí Ambilight a vytváří multimediální uměleckou show za televizorem.

OLED+937 se vyznačuje designem s úzkým rámečkem, který umožňuje hladký přechod mezi obrazem a osvětlením Ambilight. Skříň reproduktoru je i nadále integrována jako součást stojanu televizoru. Nyní obsahuje tkaninu Kvadrat Audiomix na horní i přední straně se speciálně perforovanými saténovými kovovými mřížkami reproduktorů na obou koncích.

Nový dálkový ovladač disponuje podsvícením, které se automaticky zapne při pohybu.  Má vysoce kvalitní stříbrnou povrchovou úpravu, jeho luxusní dojem dotváří zadní část potažená kůží Muirhead.

Nový model OLED+907 navazuje na model OLED+903, který měl stejně diskrétní začlenění zvukového systému Bowers & Wilkins do těla televizoru. Výjimečnou kvalitu obrazu poskytuje kombinace výkonného zpracování obrazu procesoru P5 6. generace s nejnovějším panelem OLED EX s integrovaným chladičem nabízející světelný výkon 1300 nitů u 55″ a 65″ modelu.

Kvalita zvuku je vysoká díky 3.1 80W zvukovému systému Bowers & Wilkins se šesti předními měniči mířícími přímo na posluchače v uspořádání vlevo, uprostřed, vpravo (LCR), které vytváří širokou zvukovou scénu s čistě znějícími dialogy. Hluboké a přesné basy poskytuje velký zadní subwoofer podporovaný čtyřmi pasivními zářiči.

OLED+907 je ideální na hraní her, má k dispozici speciální herní lištu a je kompatibilní s Freesync Premium i G-Sync. Nabízí reprodukci 4K 120 VRR v plném rozlišení v režimu monitoru.

Zdroj: Philips

Mohlo by vás zajímat

Reklama