Dva nové stylové, závěsné a bezpečnostní „all-in-one“ reproduktory

Nové reproduktory se připojují ke standardním LAN sítím / AXIS
Dva nové závěsné reproduktory AXIS C1510 a C1511 lze snadno integrovat jako zařízení typu „vše v jednom“. Tyto IP reproduktory jsou určené k zavěšení na strop a lze je použít k vysílání živých nebo předem nahraných hlasových zpráv, k reprodukci podkresové hudby, proaktivním varovným hlášením nebo k předávání bezpečnostních pokynů.

Síťový závěsný reproduktor C1510 a síťový závěsný reproduktor C1511 jsou dle webu firmy AXIS univerzální reproduktory, které umožňují inteligentní a snadné zvukové hlášení.

Oba systémy se liší pouze velikostí a akustickým tlakem. Lze je velice snadno integrovat se softwarem pro správu videa (VMS), VoIP telefony, analytickými a dalšími systémy.

Jako všechna síťová audio zařízení Axis se i nové reproduktory připojují ke standardním LAN sítím a používají jediný kabel pro napájení i datové připojení (Power over Ethernet).

Reproduktorové systémy, včetně předkonfigurovaného digitálního signálového procesoru (DSP), produkují vždy čistý zvuk a disponují vestavěným mikrofonem umožňujícím vzdálené testování stavu nebo i obousměrnou zpětnou hlasovou komunikaci. 

Nové reproduktory se hodí zejména do maloobchodních prodejen, nákupních center a dalších prostředí, kde je důležitý design, protože hladce a elegantně zapadnou do jakéhokoli prostředí. Závěsné reproduktory lze instalovat do jakéhokoli stropu bez ohledu na výšku, a to díky jednoduchému nastavení délky kabelu v závislosti na konkrétních požadavcích.

Firmám nebo institucím umožňují efektivně komunikovat se zaměstnanci i zákazníky (klienty), předávat jim okamžitě přirozenou cestou různé informace (živá nebo předem nahraná hlášení podle různých potřeb) nebo vytvářet tu správnou atmosféru pomocí hudby z reproduktorů na pozadí pro zlepšení zákaznického zážitku.

Nové síťové reproduktory jsou v prodeji od prosince 2022 za doporučené koncové ceny 14 500 Kč (AXIS C1510) a 12 800 Kč (AXIS C1511).

Zdroj: AXIS

Mohlo by vás zajímat

Reklama