LCD projektor Panasonic CMZ50 se svítivostí 5 200 lm promítne velký obraz i z velmi krátkých vzdáleností

Zdroj světla a filtr nepotřebují údržbu po dobu až 20 000 hodin / Panasonic
Nový LCD projektor PT-CMZ50 je navržený tak, aby promítal velký obraz z velmi krátkých vzdáleností s minimálním zastíněním. Hodí se pro použití v učebnách, zasedacích místnostech i zábavních zařízeních, jako jsou například i muzea.

Tento projektor s ultrakrátkou projekční vzdáleností a svítivostí 5 200 lm lze nainstalovat dle webu společnosti Panasonic pouhý jeden centimetr od plátna a zajistit tak ostrý obraz i při jasném osvětlení a v náročných instalačních podmínkách.

Laserový světelný zdroj CMZ50 nabízí svítivost 5 200 lm s dynamickým kontrastem 3 000 000:1 a nativní rozlišení WUXGA usnadňuje čtení drobného textu.

Vzhledem k tomu, že širokoúhlý obsah je stále běžnější, projektor podporuje kromě 4K signálů i vstupní signály 2560×1080 (21:9) a 3240×1080 (27:9), takže je ideální pro videokonferenční místnosti které využívají řešení, jako je například Microsoft Teams Rooms.

Díky snadnému upevnění na strop a na stěnu lze tento přenosný projektor snadno nainstalovat kamkoli. V náročných instalačních polohách lze obraz digitálně posunout o ±10 % vertikálně i horizontálně a přizpůsobit obrazovce pomocí funkce Digital Zoom Extender a Image Shift prostřednictvím dálkového ovládání. Po instalaci lze také jednoduše nastavit zaostření pomocí dálkového ovladače.

Prezentující mohou začít promítat okamžitě bez zdlouhavého čekání na zahřátí projektoru. Obraz se objeví přibližně sekundu po zapnutí. HDMI vstup, kompatibilní s příkazy CEC, zapne projektor a automaticky se přepne na aktvní HDMI vstup. Součástí je i HDMI výstup pro připojení druhého projektoru nebo náhledového displeje. Pro bezdrátovou projekci spolupracuje projektor s bezdrátovým prezentačním systémem Panasonic PressIT nebo bezdrátovým modulem řady AJ-WM50.

Nový účinný laserový světelný zdroj projektoru CMZ50 zvyšuje účinnost na světelný tok přibližně o 25 % oproti srovnatelným UST modelům s klasickou lampou. Zdroj světla a filtr nepotřebují údržbu po dobu až 20 000 hodin, což snižuje náklady na provoz. To vše zvyšuje udržitelnost a spolehlivost modelu.

Zdroj: Panasonic

Mohlo by vás zajímat

Reklama