Elegantní soundbar Helium 312BT s technologií bezdrátového připojení

Novinka přehrává signál z počítače i chytrého telefonu / GENESIS
Nový GENESIS Helium 312 BT je moderní soundbar, který se díky svým kompaktním rozměrům a elegantnímu designu hodí do jakéhokoli prostoru. Klíčovou vlastností je duální režim připojení, kabelový a BT 5.2.

Soundbar GENESIS Helium 312 BT je především univerzální. Díky duálnímu režimu připojení může podle webu výrobce Helium 312 BT přehrávat zvuk jak ze zařízení, ke kterému je připojen kabelem USB, který je zároveň zdrojem napájení, tak z přenosného zařízení prostřednictvím technologie bezdrátového připojení BT ve standardu 5.2.

A co je důležité, změna zdroje přehrávaného zvuku je jednoduchá a zabere jen okamžik. To přináší pohodlí a eliminuje nutnost přepojovat jakékoli kabely.

Ovládání na dosah ruky

Ovládání je jednodušší než kdykoli předtím. To je další klíčovou vlastností soundbaru GENESIS Helium 312 BT.

Plně dotyková tlačítka jsou umístěna na horní straně zařízení a umožní volit režim přehrávání (kabelový, bezdrátový), nastavit efekty podsvícení (12 možností), nastavit vhodnou úroveň basů, a to není vše. Stejně snadné je i ovládání hlasitosti pomocí centrálně umístěného ovladače.

Nejen pro hráče

Díky klasickému designu, tlumeným barvám a promyšlenému RGB podsvícení se GENESIS Helium 312 BT skvěle hodí ke každému hernímu počítači, ale díky své všestrannosti je tento moderní soundbar vhodný i pro práci (např. jako nástroj pro přehrávání multimédií) nebo zábavu (seriály, podcasty, hudba).

Nový univerzální soundbar GENESIS Helium 312 BT je již v prodeji, a to za doporučenou cenu 921 Kč.

Zdroj: GENESIS

Mohlo by vás zajímat

Reklama