Tříkamerový systém snímá vše, co se děje vpředu, vzadu i uvnitř auta

V magnetickém držáku kamery je zabudována GPS / LAMAX
Štěstí přeje připraveným, proto je vždy lepší vybavit si auto kamerovým systémem. Nový LAMAX N10 GPS 3in1 představuje 3kamerový systém, který snímá vše, co se děje kolem i uvnitř auta.

Záznamy pořizuje současně a v dostatečně vysoké kvalitě. Přední a zadní kamera nahrává dle webu výrobce až ve 4K rozlišení a Full HD a interiérová ve 2.5K ve Full HD.

Všechny kamery pořizují velmi kvalitní noční videa, interiérová je navíc doplněna o infrared přísvit, díky kterému pořizuje zřetelný záznam například i v šeru.

V magnetickém držáku kamery je zabudována GPS, a tak se do videa mohou propsat i údaje o poloze. G-senzor se zase postará o automatické uzamčení záběrů v případě události. To však můžete udělat i manuálně. Pořízené záběry si pohodlně stáhnete přes aplikaci, a to díky 5GHz Wi-Fi.

Součástí je slot pro paměťovou kartu, až do velikosti 256 GB. Dále je vybavená i video kodekem H.265. Dává také možnost nahrávat ve smyčkách s nastavitelnou délkou záznamu. Energii si bere z odolného superkondenzátoru, zajišťujícího dlouhou životnost. Kamera je napájena přes USB-C konektor.

Součástí výbavy je napájecí adaptér, který kromě portu pro kameru disponuje i portem s podporou fast-charge třeba pro dobití mobilu. Nový model LAMAX N10 GPS 3in1 je již v prodeji, a to za 4 999 Kč.

Zdroj: LAMAX

Mohlo by vás zajímat

Reklama