Američané dle zveřejněných dokumentů financovali 38 tajných projektů, včetně výzkumu neviditelnosti

 
Další 1 fotografie v galerii
Seznam výzkumných dokumentů byl zaslán Kongresu již v loňském roce / Pixabay
Vláda USA vynaložila v tajných programech miliony dolarů na výzkum neviditelných plášťů, laserem poháněných zbraní, warpového pohonu a červích děr. Vše nyní odhalily odtajněné dokumenty, které zveřejnily podrobnosti o 38 nejtajnějších vládních projektech.

Projekty zahrnují výzkumy červích děr, maskování neviditelnosti a laserových zbraní s vysokou energií. USA například v letech 2007 - 2012 čerpaly 22 milionů dolarů z vládních peněz do výzkumu UFO.

Nově odtajněné dokumenty prozrazují, že americká vláda vynakládá peníze daňových poplatníků na zkoumání pojmu sci-fi. Patří mezi ně použití stabilních červích děr pro cestování do jiných částí prostoru, maskování neviditelnosti, warpový, tedy subprostorový pohon a laserové zbraně vykazující vysokou energii.

Agentura pro obranné zpravodajství (DIA) vydala seznam těchto projektů jako odpověď na žádost o svobodné poskytnutí informací. Uveřejněny byly dokumenty, které obsahují pozoruhodné detaily o 38 tajných projektech financovaných vládou.

Žádost o informace o těchto vládních tajemstvích podal Steven Aftergood, ředitel Federace amerických vědců. Seznam výzkumných dokumentů byl zaslán Kongresu v loňském roce, veřejnosti byl ale na základě zákona o poskytnutí informací odhalen teprve nyní. 

Například výzkum č. 8, nazvaný „Traversní červí díry, hvězdná brána a negativní energie,“ vedl Eric Davis z firmy EarthTech International Inc, která sídlí v Austinu v Texasu. „Myslím, že každý, kdo se na tyto výzkumy podívá, se bude škrábat na hlavě a bude se zajímat o to, co vlastně zamýšlí dělat Agentura pro obranné zpravodajství,“ řekl pan Aftergood.

„Toto jsou témata, které hledáte, když máte více peněz a nevíte, co s nimi dělat. Když jsem byl mladší, miloval jsem sci-fi. Dnes mám rád dobrou vládu. Takže mne to moc nepobavilo,“ dodává ještě Aftergood.

Článek z New York Times z roku 2017 odhalil pokročilý program pro identifikaci hrozeb pro letectví, který byl údajně financován „černými penězi“ do UFO. Peníze na program byly poskytnuty na příkaz tehdejšího předsedy demokratické většiny v senátu Harryho Reida jeho příteli a spikleneckému teoretikovi Robertovi Bigelowovi.

Mohlo by vás zajímat

Reklama