Voděodolný, cenově dostupný, sportovní náramek Galaxy Fit e umí analyzovat i kvalitu vašeho spánku

 
Další 1 fotografie v galerii
Sportovní náramek je voděodolný až do tlaku 5 ATM / Samsung
Fitness náramky již dnes nemusíte používat jen k monitorování sportovní aktivity. Například nový náramek Galaxy Fit e podporuje celkově aktivní životní styl a je určen pro všechny typy sportovních nadšenců, od příležitostných běžců až po profesionální sportovce.

Nové nositelné zařízení od Samsungu dělá dosahování cílů týkajících se tělesné a duševní pohody příjemnějším, stylovějším a zábavnějším zážitkem pro každého, kdo hledá životní rovnováhu nebo větší motivaci. Náramek Samsung Galaxy Fit e je k dispozici v černé, bílé a žluté barvě, a to za 999 Kč.

Tenký a stylový náramek Galaxy Fit e umožňuje snadné a intuitivní sledování, které vám pomůže dosáhnout vašich cílů v oblasti tělesné kondice. Galaxy Fit e začne automaticky sledovat vaši aktivitu, když se věnujete chůzi, běhu, veslování, cvičíte na eliptickém trenažéru nebo zahájíte jiné dynamické cvičení.

V aplikaci Samsung Health můžete také ručně vybrat některou z více než 90 přednastavených aktivit, a Galaxy Fit e ji začne automaticky sledovat. Díky vylepšené analýze spánku a chytrému zvládání stresu můžete sledovat vaši tělesnou i duševní pohodu v kteroukoli denní či noční hodinu.

Novinka umožňuje přijímat upozornění a zprávy nebo si snadno zkontrolovat widget zobrazující synchronizované informace přímo z vašeho telefonu – např. budíky, kalendář nebo předpověď počasí – aniž byste se museli dotknout telefonu.

Náramek je zároveň voděodolný až do tlaku 5 ATM, takže si ho na závěr dne můžete bez problému ponechat na ruce, když jdete do sprchy a do bazénu.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama