Nový 10portový přepínač s flexibilním PoE budgetem a vzdálenou správou

Nový přepínač GS110TPP je vybaven celkem deseti gigabitovými porty / Netgear
Na tuzemském trhu se objevil nový 10portový gigabitový přepínač GS110TPP řady Smart Managed Pro. Novinka nabízí snadnou instalaci a správu s možností flexibilního navýšení PoE budgetu.

Přepínače řady Smart Managed Pro jsou navrženy pro konvergované sítě, v nichž jsou  veškeré zvuky, videa a data přenášeny přes jednu síťovou platformu.

Vedle efektivního fungování sítí nabízí tato zařízení společnosti NETGEAR také snadnou správu a úsporu provozních nákladů, díky čemuž jsou ideálním řešením zejména pro malé a střední organizace hledající optimální kombinaci funkčnosti, výkonu a přidané hodnoty.

Nový přepínač GS110TPP je vybaven celkem deseti gigabitovými porty, osm z nich s podporou PoE+. Každý z těchto portů poskytuje výkon o velikosti 30 wattů s celkovým PoE budgetem 120 W.

Ten lze v případě potřeby výměnou napájecího adaptéru kdykoli navýšit až na 190 W. Součástí zařízení je také široká řada pokročilých funkcí ve vrstvách L2+ a L3 Lite, zajišťujících rychlý přenos dat a špičkové zabezpečení.

Patří mezi ně například podpora VLAN, L2/L3/L4 ACL, QoS, IGMP Snooping, zrcadlení portů, rate limiting, priority queuing, kontrola PoE v rámci jednotlivých portů, automatická DoS prevence či kabelová diagnostika.

Přepínač GS110TPP lze snadno instalovat a spravovat prostřednictvím webového rozhraní (GUI) a nástrojů Smart Control Center a Network Management System.

Mohlo by vás zajímat

Reklama