Malá kamera Ricca natáčí ve 4K kvalitě a disponuje šestiosou stabilizací obrazu

K ovládání a jako přímý hledáček slouží dotykový LCD displej / FeiyuTech
Kamera Ricca od společnosti FeiyuTech je určena skutečně aktivním lidem. Zaujme nejenom dílenským zpracováním celohliníkového těla, ale i záznamem v kvalitě 4K i šestiosou stabilizací obrazu.

Kamera má bez nutnosti použití ochranného pouzdra třídu krytí IP67 a je tak vhodná i k natáčení pod vodní hladinou.

Model FeiyuTech Ricca získal za své designové provedení ocenění Red Dot Design. Současně je jeho celohliníkové tělo s povrchovou úpravou anodickou oxidací extrémně odolné proti oděru a korozi a je ideální do náročných povětrnostních podmínek. Krytí IP67 umožňuje bez dodatečného pouzdra natáčet pod hladinou až 30 minut v hloubce do 1 metru.  

V základním režimu 30 framů za vteřinu natáčí kamera v rozlišení až 4K s podporou šestiosé stabilizace. Ve speciálních režimech s rozlišením 1080P pak zvládá i slow motion záběry na 120 framů za vteřinu.

Objektiv má širokoúhlý rozsah 155 stupňů a k dispozici je i funkce korekce zkreslení při krátkém ohnisku nebo sedminásobný digitální zoom. Mezi další funkce patří kompenzace protisvětla a optimalizace pro noční záběry.

K ovládání a jako přímý hledáček slouží dotykový LCD displej s rozlišením 320 x 480 pixelů o úhlopříčce 2,35 palce. Kameru lze ovládat také mobilním telefonem pomocí aplikace. Novinka, akční kamera FeiyuTech Ricca, je již na tuzemském trhu v prodeji, a to za 6.490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama