Praktické čelové světlo Mobiya pro outdoorové aktivity s výdrží až 10 hodin

Světlo dokáže při světelném toku 60 lumenů osvětlit prostor až do vzdálenosti 20 metrů / Schneider Electric
Na tuzemském trhu se objevilo v prodeji solární světlo Mobiya Lite, jež je zmenšenou a zjednodušenou verzí bateriového světla Mobiya. Druhou novinkou je pak čelové světlo Mobiya.

Přenosné bateriové světlo Mobiya Lite má všechny vlastnosti staršího bateriového světla Mobiya, včetně možnosti dobíjení pomocí solárního panelu. Je tak ideální volbou pro situace, kdy je uživatel krátkodobě i dlouhodobě bez přístupu k elektrické síti.

V těchto případech poslouží i jako powerbanka pro mobilní zařízení. Lampa má navíc čtyři různé úrovně svícení – 110, 80, 50 a 10 lumenů, a v závislosti na intenzitě světla výdrž od 6 do 50 hodin. Novou funkcí je i speciální SOS režim, při němž světlo bliká v intervalu morseovky a imituje tak volání o pomoc.

Srdcem lampy Mobiya Lite je nejmodernější baterie LiFePO4 s životností až 8 let. Lampa má širokou variabilitu uchycení včetně montáže na hrdlo PET lahve. Uplatnění najde na chalupách, při rybaření nebo při kempování ve stanu či karavanu. Model je již v prodeji, a to za 913 Kč. 

To čelové světlo Mobiya je určeno primárně pro volnočasové outdoorové aktivity jako je turistika, běh nebo cyklistika, využití ale najde i v domácnosti. Má dvojici různobarevných LED diod (bílou a červenou), které dokážou při maximálním světelném toku 60 lumenů osvětlit prostor až do vzdálenosti 20 metrů.

Světlo má nastavitelnou intenzitu a výdrž 5–10 hodin. Režim SOS pomáhá přitáhnout pozornost v případě nouze, a to po dobu až 30 hodin. Světlo je upevněno na širokém pásku, který dobře sedí na hlavě, a může být podle potřeby naklopeno. Kvalitní lithiová baterie, nízká váha, malé rozměry, ale zároveň robustnost a odolnost díky použitým materiálům činí z čelovky Mobyia skvělého parťáka při venkovních aktivitách. Tuto novinku si můžete pořídit již za 470 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama