Stylový Wi-Fi 6 extender rozšíří dosah vaší bezdrátové sítě

Propojení s routerem je dále posilováno díky funkci Adaptive Path Selection / TP LINK
Bezdrátový extender TP-Link RE505X díky zmíněné podpoře Wi-Fi 6 nabídne vyšší rychlost, větší kapacitu i snížené přetížení sítě.

Navíc asi nebude nejslabším článkem domácí Wi-Fi, ale naopak možná po jeho pořízení budete chtít popřemýšlet o upgradu ostatních síťových prvků, tak abyste výkon tohoto extenderu (opakovače) využili skutečně naplno.

Maximální rychlost přenosu dat u dvoupásmového modelu RE505X dosahuje cca 1 500 Mbit/s, z toho ve frekvenčním pásmu 5 GHz 1 200 Mbit/s a v pásmu 2,4 GHz maximum, které se z tohoto pásma dá „vymáčknout“, tedy 300 Mbit/s. Díky vyšší kapacitě v 5GHz pásmu můžete k domácí síti připojit více koncových zařízení, aniž by to mělo nějaký viditelný vliv na jejich výkon.

Extender RE505X rozšíří pokrytí vaší Wi-Fi sítě díky přímému bezdrátovému propojení se stávajícím routerem a vyplní signálem každý centimetr krychlový vašeho domova. S mobilem v ruce tak můžete procházet domácností od sklepa až po půdu a u toho třeba realizovat videohovor nebo sledovat svůj oblíbený streamovaný pořad, aniž byste si všimli, že vám signál právě začalo zprostředkovávat jiné síťové zařízení než doposud. 

Propojení s routerem je dále posilováno díky funkci Adaptive Path Selection (adaptivní výběr cesty), automaticky a v reálném čase volící tu nejrychlejší cestu k routeru. Vysokorychlostní režim pak při náročných on-line úlohách umožňuje použít obě pásma Wi-Fi simultánně.

Za zmínku jistě stojí také integrovaný režim přístupového bodu (AP), kdy po připojení ethernetového kabelu jednoduše přeměníte kabelové připojení na dvoupásmový bezdrátový signál.

Mohlo by vás zajímat

Reklama