Chytré hodinky Watch GT 2 Pro vydrží bez nabíjení až dva týdny

 
Další 1 fotografie v galerii
Na ciferníku o průměru 44 mm je možné nastavit si přes 200 různých motivů pro měření času / Huawei
Nové chytré hodinky se safírovým sklem a titanovým tělem představila včera společnost Huawei. Novinka zaujme především bezdrátově nabíjenou baterií s výdrží až čtrnáct dní.

Hodinky Huawei Watch GT 2 Pro jsou vybaveny snímačem srdečního tepu a modernizované LED diody 6v1 zajišťují přesnější sledování srdeční frekvence po 24 hodin. Vysoká voděodolnost do 5 ATM umožňuje sledovat tep i během plavání.

Hodinky měří také srdeční rytmus v klidovém režimu a díky tomu fungují jako pomocník pro uživatele, kteří trpí srdečními vadami. Všechny limity si lze přizpůsobit a kontrolovat pohromadě v aplikaci "Zdraví", přes kterou se zařízení spáruje s chytrým telefonem. Kromě tepu měří hodinky také hladinu stresu, kyslíku v krvi nebo kvalitu spánku.

Hodinky obsahují odborné tréninkové režimy pro začátečníky i pokročilé, což uživatelům poskytuje profesionální a efektivní trénink tak, aby se snížilo riziko zranění. Výběr sportovních módů rozšířila možnost tréninků v golfu či lyžování. Na své si přijdou i plavci, kteří ocení možnost sledování stylu plavání, počtu temp, rychlosti či spálených kalorií.

Celkově tak hodinky Huawei Watch GT 2 Pro dokáží monitorovat před sto druhů sportu. Kromě toho poskytují komplexní zpětnou vazbu po tréninku, aby tak pomohly s budoucím zlepšením.

Zážitek ze sportovní aktivity umocní hudba, kterou si lze do hodinek nastahovat díky interní paměti o velikosti 4GB. Poslouchat lze buď prostřednictvím bluetooth sluchátek, nebo přes integrovaný reproduktor, který je zároveň využitelný při hovorech přes bluetooth (2.4 GHz, BT 5.1, podpora BLE/BR/EDR).

Huawei Watch GT 2 Pro podporují také GPS s přesným určením polohy a obsahují asistenta pro pohyb v přírodě – Upozornění na špatné počasí dle barometru, Fáze měsíce, Příliv/Odliv, Určení cesty domů a další. 

Díky odolnému safírovému sklu se nemusíte strachovat o stav dotykového, 1,39 palců velkého AMOLED displeje. Rozlišení 454 x 454 pixelů s jemností displeje 326 ppi poskytuje uživateli dostatečně kvalitní vizuální dojem, zrcadlový displej je zároveň dobře čitelný i na přímém slunci. Na ciferníku o průměru 44 mm je možné nastavit si přes 200 různých motivů pro měření času.

Stejně odolný jako displej je i samotné tělo hodinek Watch GT 2 Pro. Titanová konstrukce podpořená zadním krytem z keramiky zajišťuje maximální možnou pevnost, která obstojí při každé zátěži. Keramické dýnko zajišťuje kromě bezdrátového nabíjení také bezpečí pro alergiky, kterým při užívání běžných typů hodinek hrozí vyrážka. Náramek hodinek má šířku 22 mm a lze jej velmi snadno vyměnit. Právě páskem se liší dvě varianty hodinek Watch GT 2 Pro – klasická verze Nibula Gray má kožený řemínek, sportovní Night Black jsou k dispozici s páskem z fluoroelastomeru. Hodinky Watch GT 2 Pro budou v prodeji od 5. října 2020 za 7 999 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama