Nové pohodlné špunty do uší pro usínání a klidný spánek

 
Další 1 fotografie v galerii
Špunty Sleepbuds II jsou tak malé, že nejsou nepříjemné při jakékoli poloze / Bose
Na základě průzkumů spí 79 % dospělých lidí každou noc méně než 7 hodin a 30 % pak dokonce méně než 6 hodin denně.

A až 60 % lidí má problém dobře usínat nebo nerušeně spát a 25 % párů v Americe má zejména kvůli chrápání oddělené ložnice. Globální výdaje na problémy spojené s poruchami spánku se ročně pohybují v řádu 100 miliard dolarů.

Nyní na tuzemský trh přichází druhá, vylepšená generace špuntů do uší Bose Sleepbuds II pro všechny, kteří bojují s poruchami spánku či usínání. Bose Sleepbuds II jsou tak malé, že nejsou nepříjemné při jakékoli poloze. Přesto obsahují elektroniku, která ve spojení s příslušnou aplikací pomáhá dosáhnout kvalitního spánku.

Již první generace Sleepbuds stavěla na principu nazvaném noise-masking (v překladu „zamaskování hluků“), který využívá sadu speciálně testovaných uklidňujících zvuků, jako například jemné šustění listí, praskání táborového ohně, večerní serenádu cvrčků nebo vlnění moře. Zvuky jsou optimalizovány tak, aby pomohly uživatelům nevnímat nežádoucí vlivy z okolí a zajistily při usínání a během spánku maximální relaxaci a komfort.

Aplikace umožňuje nastavit dobu, po které se zvolená zvuková kulisa vypnuta. Tuto funkci využijí ti, kteří mají problém pouze s usínáním. Naopak ti, které budí ze spánku nejrůznější ruchy z okolí, mohou nechat pracovat noise-masking celou noc. Pro tyto účely bohatě dostačuje desetihodinová výdrž na jedno nabití s tím, že praktické ochranné a dobíjecí pouzdro nabízí pak energii na další trojnásobné dobití.  

Špunty Bose Sleepbuds II jsou navrženy ze dvou oddělených částí, silikonových náušníků a miniaturní vyjímatelné elektroniky velikosti lentilky s vestavěnou baterií. Díky tomu lze samotné „špunty“ čistit a dezinfikovat libovolnou, i mokrou cestou. Ochranné pouzdro je zároveň dobíjecí základnou a samo obsahuje baterii pro dobití na cestách.

Párování s telefonem pomocí Bluetooth proběhne automaticky po vyjmutí Bose Sleepbuds z pouzdra, a to bez ohledu na stávající spárovaná zařízení. Sluchátka Bose Sleepbuds II budou na našem trhu v prodeji již příští týden za 7 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama