Reálné úsekové měření rychlosti se zobrazením průměrné rychlosti v autokamerách MIO

 
Další 1 fotografie v galerii
Řidič se dozví svoji průměrnou rychlost, zbývající čas a vzdálenost do konce úsekového měření / Mio
Zobrazení průměrné rychlosti v průběhu celého měřeného úseku, ale také odpočítávání do jeho konce – to je novinka, kterou nyní díky updatu firmwaru Mio přináší ve svých autokamerách v sérii 8xx.

Upozornění není tedy jen na začátek měřeného úseku, jak je to běžné, ale zobrazování reálných dat v průběhu celého úseku a upozornění na ukončení. 

Nejnovější technologii měření úseků získaly všechny autokamery ze série 8xx (například model MiVue 846 WIFI 60 fps), a to díky nejnovějšímu updatu firmwaru. Máte-li tedy MiVue 821 nebo 826 WiFi, můžete si přes WIFI nebo SD kartu inovovat svůj firmware a získáte novou užitečnou funkci, a to zdarma. 

V praxi nová funkce funguje tak, že je řidič upozorněn nejen dostatečně dlouho před začátkem úsekového měření (standardní upozornění na radar), ale především v průběhu celého úsekového měření a na jeho konci. 

Dozví se svoji průměrnou rychlost, zbývající čas a vzdálenost do konce úsekového měření. A to za současného zobrazení rychlostního limitu. Může tedy včas zareagovat v průběhu celé doby, a ne jen pouze při ukončování měřeného úseku, jak se to dnes často děje. 

Doposud bylo upozorňování na měřené úseky stejné, jako upozorňování na běžné rychlostní radary (nebo kamery na křižovatkách pro snímání jízdy na červenou) – tedy jen v jednom bodu. Díky upozornění v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu a funkci Smart Alert budete vždy vědět, jak rychle můžete jet. Tedy čím rychleji jedete, tím dříve vás Mio kamera upozorní.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama