Nový chytrý bezdrátový video zvonek lze ovládat mobilním telefonem

Model Ringo DB2 má microSD slot a záznam lze průběžně ukládat na microSD kartu / EVOLVEO
Kontrola prostoru v reálném čase odkudkoli, obousměrná komunikace i vzdálený přístup přes mobil. To vše nabízí nový chytrý bezdrátový zvonek EVOLVEO Ringo DB2.

Instalace je dle výrobce snadná a venkovní kamerová jednotka komunikuje s vnitřním zvonkem připojeným do zásuvky elektrického proudu bezdrátově.

Chytrý bezdrátový video zvonek EVOLVEO Ringo DB2 se připojí do domácí Wi-Fi sítě a snadno se spáruje s chytrým telefonem pomocí mobilní aplikace pro Android a iOS. Ovládání je snadné a jednoduché. Pomocí mobilního telefonu lze video zvonek ovládat, monitorovat prostor před vstupem a zahájit oboustrannou komunikaci doslova odkudkoli.

Ringo DB2 díky svým chytrým funkcím rozšiřuje zabezpečení domácnosti, umožňuje prostřednictvím mobilního telefonu monitoring prostoru díky i v noci infračervenému přísvitu, na dálku lze zapnout poplašnou sirénu nebo zahájit rozhovor s neznámou osobou. Předností je i široký zorný úhel kamery 130° a detekce pohybu. Zvonek tak plně nahradí bezpečnostní kameru. Voděodolnost venkovní jednotky splňuje normy IP65.  

Model Ringo DB2 má microSD slot a záznam lze průběžně ukládat na microSD kartu (není součástí dodávky) nebo do vzdáleného cloudového úložiště.

Bezdrátová venkovní kamerová jednotka je napájena dvěma integrovanými alkalickými bateriemi 18650, které na jedno nabití vydrží až půl roku. Stav baterie lze zkontrolovat přímo v aplikaci, je také možné nastavit upozornění poklesu napájení. 

Mobilní aplikace pro Android a iOS je dostupná v češtině i slověnštině. Model Ringo DB2 podporuje služby Alexa a Google Assistant, a je tak plně připraven pro integraci do chytré domácnosti. Chytrý video zvonek Ringo DB2 je již v prodeji, a to za 2 090 Kč.

Zdroj: EVOLVEO

Mohlo by vás zajímat

Reklama