Ergonomické herní křeslo Nitro 890 s bederní i hlavovou opěrkou

Nové herní křeslo Nitro 890 má i houpací funkci / Genesis
Genesis uvede na tuzemský trh nové herní křeslo Nitro 890, které vyniká propracovaným multifunkčním sklopným mechanismem uzamykatelným v požadované poloze, včetně funkce houpání.

Genesis Nitro 890 je křeslo, které pomůže hráči při hraní udržet správnou a pohodlnou polohu. Opěradlo je dle webu výrobce vybaveno vestavěnými nastavitelnými bederními opěrkami, které lze přizpůsobit tvaru těla.

Nechybí polštář opěrky hlavy, který poskytuje úlevu i při dlouhodobém sezení v křesle. Opěradlo i sedák jsou dostatečně široké.

Křeslo Genesis Nitro 890 je vyrobeno z oděruvzdorné tkaniny, která zaručuje trvanlivost i odpovídající odvětrání. Robustní kovová konstrukce sedáku vyplněná pěnou výrazně zvyšuje životnost křesla. 

Plynový píst nejvyšší třídy se zatížením až 150 kg pro výškové nastavení a trojcestné nastavení područek umožňuje individuální přizpůsobení křesla podle potřeb uživatele.

Navíc má herní křeslo Genesis Nitro 890 houpací funkci. Herní křeslo Genesis Nitro 890 je dostupné prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za cenu od 5 990 Kč.

Zdroj: Genesis

Mohlo by vás zajímat

Reklama