V Letňanech právě startuje 27. ročník Výstavy stanů a kempingového vybavení

Zájemci si mohou prohlédnout 185 postavených stanů nebo 350 modelů spacáků a karimatek / 4camping
Na pražském výstavišti v Letňanech začíná největší výstava stanů a kempingového vybavení ve střední Evropě. Oproti loňsku nabídne širší nabídku zboží, včetně oblečení a bot. Vstup i parkování je zdarma a potrvá až do 25. srpna 2024.

Letošní 27. ročník výstavy stanů společnosti 4camping se opět návštěvníkům představí na Výstavišti v Praze Letňanech. Od května do srpna si zájemci prohlédnou 185 postavených stanů, 350 modelů spacáků a karimatek, 500 druhů batohu na turistiku a přes 300 modelů kempingového nábytku. Hlavním cílem výstavy je podpořit všechny, kteří si nové vybavení chtějí prvně osahat a vyzkoušet na vlastní kůži.

Zájemci si na místě najdou a vyzkouší nejvhodnější kempingové vybavení. Výstavou je provede proškolený personál a outdooroví nadšenci, kteří jim pomohou porovnat a vybrat výbavu na hory, túry, vodu, nebo procházky po městě či po lese.

Kromě tradičního sortimentu jako jsou stany, spacáky a batohy, které by účastníci na Výstavě stanů mohli očekávat, přichází pořadatelé letos nově i s výběrem oblečení a širokou nabídkou obuvi nejen do přírody. To vše budou po celé léto doprovázet akce a soutěže s hodnotnými cenami

„Výstava stanů je vlastně velmi obecný název, na výstavišti zájemci najdou mnohem víc. Třeba testovací prostor pro karimatky a nespočet možností, jak si výbavu a oblečení na vlastní kůži vyzkoušet a osobně se jím probírat. Máme proškolený personál připravený pomoci, takže si návštěvníci mohou sedat, nastavovat i oblékat se od rána až do večera. Nad rámec prodeje a poradenství i letos spouštíme oblíbenou soutěž o ceny v hodnotě 650 tisíc, ve které zákazníci mohou vyhrávat každý týden,“ komentuje začínající výstavu manažer obsahu 4camping Vít Hruška. 

Výstava potrvá až do 25. srpna 2024, každý den včetně víkendů a státních svátků od 10 do 20 hodin. Vstup i parkování je zdarma.

Zdroj: PVA EXPO, 4camping

Mohlo by vás zajímat

Reklama