Legendární véčko se vrací: Nokia 2720 Flip nabídne 4G konektivitu a neuvěřitelnou výdrž

 
Další 1 fotografie v galerii
Tento model je ideálním společníkem pro ty, kteří touží po digitálním detoxu / Nokia
Dnes se objevily na tuzemském trhu dvě zajímavé novinky ze stáje Nokia: model 2720 Flip nabídne legendární véčkovou konstrukci a Nokia 800 Tough pak potěší příznivce odolných telefonů.

Nová Nokia 2720 Flip nabídne kompaktní konstrukci s odolností proti nástrahám běžného dne v legendární „véčkové“ podobě. Uživatelé se mohou těšit na moderní funkce, mezi které patří Google Asistent, Facebook a další aplikace, které je možné najít v knihovně aplikací pro KaiOS.

Nokia 2720 Flip nabídne také nouzové tlačítko a ICE (In Case of Emergency) informační menu. Tento model je ideálním společníkem pro ty, kteří touží po digitálním detoxu, ale také pro rodiny, které ocení možnost zůstat ve spojení.

Z dalších parametrů novinky vybíráme: nechybí 1,3palcový externí displej pro zobrazení informací o volajícím, hlavní displej pak má uhlopříčku 2,8 palců. K dispozici jsou velká tlačítka pro snadnou navigaci napříč systémem telefonu. Google Asistent nabídne více informací díky hlasovým příkazům a především se uživatelé mohou těšit až na 28 dní pohotovostní doby na jedno nabití. Nokia 2720 Flip je již, v černém barevném provedení, v prodeji, a to za cenu 2 599 Kč.

Na trhu se objeví také model Nokia 800 Tough, který nabídne odolnost proti vodě a prachu, ale nemusíte se s tímto telefonem obávat ani pádů a vysokých teplot. Je to zkrátka ideální společník pro náročná pracoviště i pro odvážné outdoorové nadšence.

Také chytré funkce si zde našly své místo a nechybí tak například Google Asistent, WhatsApp, Facebook nebo 4G konektivita. Odolný přístroj Nokia 800 Tough se začne prodávat za 2 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama