Stylový Huawei P40 lite: Vysoký výkon na hraní her s baterií, která se nabije na 70 % za 30 minut

 
Další 1 fotografie v galerii
P40 lite je osazen čipovou sadou Kirin 810 / Huawei
Nový Huawei P40 lite je určený zejména pro teenagery: disponuje výkonem na hraní her i multitaskingem, baterií, která vydrží, dobrým fotoaparátem pro natáčení videí a dělání selfies a v neposlední řadě má taky správně vychytaný design.

Nový smartphone P40 lite disponuje zajímavou konstrukci čtyř fotoaparátů s čtvercovým uspořádáním umístěných v levém horním rohu zadního panelu. Fotoaparáty vyvinuté ve spolupráci se společností Leica umožňují uživatelům zachytit širší a jasnější záběry za různých světelných podmínek.

S displejem Punch FullView poskytuje model Huawei P40 lite příjemný zážitek ze zobrazení. Navíc tento 6,4" displej také podporuje rozlišení Full HD+. Model se zaoblením na všech čtyřech stranách se pohodlně drží v dlani. Využívá také praktický postranní vypínač s funkcí snímání otisků prstů, díky kterému je odemykání telefonu rychlejší a s vyšším procentem úspěšnosti.

Novinka podporuje mnoho známých her a zajišťuje stabilně vysokou snímkovou frekvenci pro pohodlné hraní her. Rychlá reakce na dotek v řádu milisekund umožňuje, aby hry hladce běžely v rozlišení HD.

Model umožňuje řešit notifikace o zprávách, přes nahrávání obrazovky až po chatovací okno. Další zajímavá funkce je zaměřena na chatovací okno hráčů a díky ní mohou uživatelé hrát a chatovat ve stejný čas bez přerušení hry.

Za zmínku určitě stojí i to, že P40 lite je osazen čipovou sadou Kirin 810, která je vyráběna technologií 7nm procesu. Díky funkci SuperCharge o výkonu 40W se telefon nabije na 70 % za pouhých 30 minut, přičemž baterie o kapacitě 4 200 mAh zajišťuje dostatečné množství energie pro celodenní použití. 

Novinka Huawei P40 lite je již v prodeji (v barvách Midnight Black, Sakura Pink a Crush Green) za 6999 Kč (6GB RAM + 128 GB úložiště). 

Mohlo by vás zajímat

Reklama