Tento smartphone nabijete díky technologii Warp Charge na celý den provozu za pouhých 15 minut

 
Další 2 fotografie v galerii
Model udrží nabíjecí teplotu na nízké úrovni, i když pracuje s výkonem až 65W / OnePlus
Nový smartphone OnePlus 8T stojí za pozornost zejména díky novému 120Hz Fluid AMOLED displeji a také nejrychlejší technologii nabíjení Warp Charge 65.

Warp Charge 65 je nejpokročilejší technologie nabíjení OnePlus‚ které dokáže telefon na celý den provozu dobít za pouhých 15 minut. Využívá zdvojenou konfiguraci baterie, díky které dokáže rychle doplnit celkovou kapacitu 4500 mAh i při běžném používání za pouhých 39 minut. Nabíjení telefonu přes noc je tak minulostí.

OnePlus 8T je vybaven 12 teplotními čidly a extra čipem v adaptéru a kabelu, díky čemuž udrží nabíjecí teplotu na nízké úrovni, i když pracuje s výkonem až 65W. 

Novinka má 120Hz plochý Fluid AMOLED displej, který jako první svého typu získal hodnocení A + od DisplayMate. Každé ťuknutí nebo posun po panelu je hladký, takže hráči si mohou užívat i nejintenzivnější hry s plynulostí a procházet bez zadrhnutí sociální média a další kanály.

OnePlus 8T nabízí také nejvyšší přesnost barev s indexem JNCD 0,3 (Just Noticeable Color Difference – znatelný barevný rozdíl). Flexibilní displej FHD+ 2.5D také nabízí jas až 1100 nitů, díky čemuž se zobrazuje čistý obraz i za jasného slunečního světla. Kromě toho má OnePlus 8T 8 192 úrovní jasu, takže přechod mezi různými úrovněmi jasu vypadá přirozeně.  

OnePlus 8T je vybavený procesorem Qualcomm Snapdragon 865 5G a Snapdragon X55 5G se systémem modemu RF, který umožňuje několikagigabitové připojení 5G, fotografování v profesionální kvalitě s gigapixelovou rychlostí a hraní s realistickou grafikou. Vysoký výpočetní výkon dále doplňuje duální režim NSA + SA 5G a podpora Wi-Fi 6 pro rychlejší a spolehlivější rychlost přenosu dat.

Model umožňuje pořizovat 4K videa a přehrávat je s menším vybíjením baterie, což umožňuje uživatelům využívat přenosové rychlosti 5G na streamování HD videa s nebo hrát bez omezení i na cestách hry náročné na výkon.

OnePlus 8T bude k dispozici ve dvou barevných variantách: Aquamarine Green a Lunar Silver. Model bude v prodeji od 20. října 2020, a to ve variantě 128GB za 16 999 Kč, verze OnePlus 8T 256GB pak za 19 599 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama