Skládací Huawei P50 Pocket s doplňkovým kulatým displejem

 
Další 1 fotografie v galerii
Externí displej o rozměru 1“ je určen pro poskytování základního přehledu upozornění / Huawei
Model P50 Pocket je nejnovějším přírůstkem do řady Huawei P. Novinka zaujme skládacím mechanismem a i přes svou elegantní kapesní velikost je telefon dostatečně výkonný uvnitř i navenek.

Model Huawei P50 Pocket bude v prodeji ve dvou provedeních, zlaté a čistě bílé se strukturou, pro kterou vzali designéři inspiraci u broušeného diamantu.

Na vnější straně mobilního telefonu jsou umístěny dva kruhové moduly typické pro Huawei a řadu P50. V jednom modulu se ukrývá malá obrazovka, v druhém pak soubor fotoaparátů. 

Externí displej o rozměru 1“ je určen pro poskytování základního přehledu upozornění a také pro ovládání některých aplikací, jako třeba hudebního přehrávače, kalendáře či přijímání hovorů. Díky němu je také možné jednoduše pořídit selfie pomocí vnějšího fotoaparátu.

Vnitřní, a tedy hlavní OLED displej má velikost 6,9“ a široký poměr stran v poměru 21:9 poskytuje zajímavé vizuální zážitky. Jeho přednostmi jsou totiž rychlá obnovovací frekvence, eliminace odlesků díky vrstvě Nano Optical, rozsah přes 1 miliardu barev, a především pak plynulý přechod v oblasti ohybu.

Po boku Huawei P50 Pocket ovšem přichází další velice pokročilá verze řady – Huawei P50 Pro. Tento chytrý telefon uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Nadšence do fotografování si jistě získá svou schopností pořizovat snímky, které dosahují profesionálních kvalit, ať už je to barvou, nebo ostrostí.

Jeho 6,6palcový OLED displej byl vyladěn tak, aby zobrazoval co nejpřirozeněji barvy bez úprav. Celkově byl Huawei P50 Pro navržen tak, aby byl lehčí, užší a snadněji padl do ruky.

Huawei P50 Pro a P50 Pocket si již můžete pořídit v předprodeji, a to až do 6. února 2022. Model P50 Pro bude v prodeji za 29 999 Kč, skládací P50 Pocket za 34 999 Kč.

 Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama