Tenký ohebný HONOR Magic V zaujme designem i výkonem

 
Další 1 fotografie v galerii
Při nabíjení modelu se na 50 % dostanete jen během 15 minut / HONOR
Nový smartphone Magic V značky HONOR je 5G skládacím modelem s originálním designem, rychlým nabíjením a vysokým výkonem díky novém čipu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Magic V je vybavený 6,45” a 44° zakřiveným OLED displejem, pokud je složený. Dosahuje širšího poměru stran 21.3:9, který je daleko před jinými skládačkami na trhu. Díky inovativnímu kapkovému pantu se HONOR Magic V rozloží do extra širokého 7,9” ničím nepřerušeného displeje.

Právě díky nové technologii kapkového pantu je HONOR Magic V vůbec nejtenčí v porovnání s podobnými produkty na trhu.

Obrazovky na Magic V podporují 100% DCI-P3 barevný gamut s až 1,07 miliardy barev. S obnovovací frekvencí až 120Hz zaručí dokonalý zážitek při sledování filmů, brouzdání na internetu nebo hraní her. Magic V je první skládací chytrý telefon s certifikací IMAX Enhanced.

Díky slitině vysoce odolného titanu, zirkonových kovů a vysoce odolných uhlíkových vláken, které dokáží redukovat hustotu, je Magic V velmi lehký a vyvážený, když jej držíte v ruce.

Pro uživatele je ovšem ještě důležitější informace, že Magic V je první skládací chytrý telefon poháněný novinkou od Qualcomm, čipem Snapdragon 8 Gen 1 s 5G procesorem. Díky podpoře posledního Adreno GPU dokáže HONOR Magic V zvýšit výkon až o 30 % s porovnání s předchozí generací. HONOR Magic V je vybavený 12 GB RAM a možností rozšíření na externí úložiště až na 256 GB.

Pro nepřerušené připojení k síti, když se přepínáte mezi Wi-Fi a dalšími sítěmi, podporuje Magic V nové LINK Turbo X pro ještě rychlejší stahování. Model má také chytrý chladicí systém obsahující poslední třetí generaci grafenu a chytrý teplotní management za podpory AI pro dosažení co největší efektivity. 

Za pozornost stojí také to, že novinka má systém 4 fotoaparátů: 50MPix zadní fotoaparát s podporou AI nebo 42MPix přední fotoaparát pro pořízení fotografií a videa ve třech režimech: noční, HDR, Zoom.

Zabudovaná 4750mAh baterie s designem duální cirkulace je určená pro celodenní využití. HONOR Magic V má ve výbavě 66W HONOR SuperCharge rychlonabíjení, na 50 % se dostanete jen během 15 minut.  

Zdroj: HONOR

Mohlo by vás zajímat

Reklama