Chytrý chameleon, aneb realme 9 Pro Series s designem Light Shift

 
Další 1 fotografie v galerii
Zadní obal se promění z modré na červenou barvu pět sekund po kontaktu se slunečním světlem / realme
Nový model realme 9 Pro zaujme kromě solidního výkonu především designem Light Shift, který způsobuje skutečně „chameleonový“ efekt.

Barevné provedení Sunrise Blue v obou produktech s přívlastkem 9 Pro bude obsahovat designový prvek „Light Shift“, díky kterému se zadní obal promění z modré na červenou barvu jen pět sekund po kontaktu s přímým slunečním nebo ultrafialovým světlem.

Když na telefon přestane světlo dopadat, změní se barva zpět na modrou. Tvůrci telefonu se inspirovali procesem fotochromismu a použili při výrobě organické fotochromické materiály.

V průběhu procesu přípravy telefonu se uskutečnilo více než 200 pokusů, které měly hlavně vyřešit otázku, jak upravit molekulární strukturu modelu, aby se barva mohla změnit a pak se rychle vrátit do té původní. realme nejdříve vytvořila výjimečný dvojvrstvý fotochromatický proces, a poté přidala organickou kompozitní vrstvu, která nejen garantuje požadovaný efekt, ale také zvyšuje tvorbu barev o 40 %. 

Vedle estetického designu zaujme řada realme 9 Pro i svými fyzickými parametry. Telefon s váhou pouhých 182 gramů a s tloušťkou 7,99 mm je nejtenčím modelem v rámci všech číselných řad realme.

Z dalších parametrů je známo zatím pouze to, že model realme 9 Pro bude vybaven procesorem Snapdragon 695, 120Hz Full HD 6,59" AMOLED displejem a baterií o vysoké kapacitě 5 000 mAh.

Zdroj: realme

Mohlo by vás zajímat

Reklama