Nothing Phone, jeden z nejstylovějších telefonů dnešní doby dorazí i do Česka

Na první pohled u novinky zaujmou částečně průhledná záda, která odhalují některé vnitřní součástky / Nothing
Na tuzemský trh s mobilními telefony vstupuje nová značka Nothing, která zaujme nejen zajímavým designem. Novinku Nothing Phone začne prodávat operátor O2 již 21. července 2022.

Nejnovější zařízení Nothing Phone zaujme průhlednými zády, světelnými designovými pásky i kvalitní přední kamerou. 

Z designového hlediska je nový smartphone skutečně unikátní. Na první pohled zaujmou především částečně průhledná záda, která odhalují některé vnitřní součástky.

Industriální vzhled umocňuje plastové tělo telefonu s hliníkovým rámečkem a zadní LED diody, které ale nejsou jen na okrasu. "Diody slouží jako ukazatel stavu nabíjení baterie a mohou upozornit i na příchozí hovory a zprávy. Uživatel ocení světelné pásky i při fotografování pro přisvětlení scény," popisuje Václav Dostál ze společnosti O2.

Minimalistický vzhled podtrhují i dva zadní fotoaparáty, přičemž jeden z nich je ultraširoký, oba s rozlišením 50Mpix. Pro tvorbu kvalitních fotek nechybí ani optická stabilizace, u videí je pak samozřejmostí až 4K rozlišení.

Výkonný procesor s podporou 5G sítě, čip Qualcomm Snapdragon 778G+, je srdcem Nothing Phone. Smartphone drží krok i s trendem bezdrátového nabíjení a odemykání za pomoci čtečky otisku prstu.

Ta je schovaná pod 6,55palcovým displejem s více než miliardou barev. Telefon běží na operačním systému Android 12 s Nothing OS a slibuje pravidelné aktualizace, které zaručí postupné zdokonalování chodu zařízení.

Zákazníci si mohou na e-shopu operátora O2 vybrat ze tří velikostí paměti ( 8+128 GB, 8+256 GB a 12+256 GB), kdy cena začíná na 11 989 Kč. Už nyní si mohou zájemci smartphone předobjednat, Nothing Phone je dostupný v bílé a černé barvě. 

Zdroj: O2, Nothing

Mohlo by vás zajímat

Reklama