Barevná řada bezdrátových nabíjecích zdrojů s technologií Qi2

Nové powerbanky jsou navrženy s integrovaným stojánkem pro podepření telefonu při streamování / Belkin
Společnost Belkin oznámila dostupnost řady magnetických powerbank BoostCharge Pro s technologií bezdrátového nabíjení Qi2. Standard Qi umožňoval nabíjecí rychlosti 5 wattů, novější Qi2 již umožňuje certifikovaným telefonům nabíjet se rychlostí až 15 wattů

Aktuálně jsou podle webu výrobce nové nabíječky dostupné v kapacitních variantách 5K a 10K a v pěti nových svěžích barvách, jako jsou limetková, písková, růžová, modrá a zlatá.

Řada powerbank Belkin s technologií Qi2 poskytuje až 15W výkon pro rychlé nabíjení modelů iPhone 12 a novějších, a to bez potíží s kabely. Jsou navrženy s integrovaným stojánkem pro podepření telefonu při streamování, čtení nebo chatování a fungují s magnetickými pouzdry a pouzdry MagSafe o tloušťce až 3 mm.

Modely jsou navrženy tak, aby dokonale padly na zadní stranu iPhonu a nepřekážely fotoaparátu. Technologie Power pass-through umožňuje nabíjení powerbanky a připojených zařízení jedním jednoduchým úkonem přes port USB-C.

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 5K rychle nabíjí modely iPhone 12 a novější až 15 W pomocí Qi2, když je připojená ke zdroji, a až 7,5 W, když se používá jako powerbanka bez připojení ke zdroji.

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 10K pak nabíjí modely iPhone 12 a novější až 15 W pomocí Qi2 (poskytuje rychlost nabití z 0 % na 25 % za cca 21 minut) nebo až 20 W s integrovaným kabelem USB-C.

Qi2 je nejnovější dostupná technologie bezdrátového přenosu energie do zařízení. Qi2 funguje s iPhonem 15 a dalšími zařízeními podporujícími Qi2 a nabízí bezpečné magnetické spojení, rychlejší nabíjení a přenos většího množství energie. Qi2 také optimalizuje spotřebu energie a chrání životnost baterie.

Zdroj: Belkin, WPC

Mohlo by vás zajímat

Reklama