První laserová tiskárna bez tonerové kazety nabídne až 5 000 stran nepřetržitého tisku

 
Další 1 fotografie v galerii
Inovativní systém umožňuje rychlé a snadné doplnění toneru během 15 vteřin bez zašpinění / HP
Nový model HP Neverstop Laser je zcela nový typ laserové tiskárny s rychlým plněním toneru. Nyní přichází i na tuzemský trh, společně s modelem Smart Tank.

Novinka HP Neverstop Laser díky svému inovativnímu systému dávkování toneru, který si uživatel snadno doplní během několika vteřin, umožňuje majitelům malých firem pokračovat v práci a zároveň využívat tiskárnu na maximum.

Navíc je tiskárna HP Neverstop Laser vyrobena z více než 25 procent z recyklovaného plastu a plnicí sada dokonce ze 75 procent z recyklovaného plastu.

Mezi hlavní výhody této tiskárny patří to, že je model přímo z továrny připravený tisknout až 5 000 stran bez přerušení, což je ideální pro velkoobjemový tisk

Inovativní systém umožňuje rychlé a snadné doplnění toneru během 15 vteřin bez zašpinění. Nechybí ani HP Smart App, mobilní aplikace, která umožňuje snadné mobilní skenování a tisk.

Společnost HP dnes představila ještě novou tiskárnu Smart Tank, která byla navržena pro potřeby domácích uživatelů a domácích kanceláří. HP Smart Tank disponuje novou technologií zásobníku inkoustu, funkcemi na úsporu času a odpovídající kvalitou tisku

Mohlo by vás zajímat

Reklama