Čtečka MFX zvládne identifikovat najednou více než sto různých technologií

Čtečka karet MFX čte současně RFID karty s vysokými i nízkými kmitočty / Y Soft
Nová univerzální čtečka karet YSoft USB Card Reader 3 MFX je zajímavá svojí schopností číst četné technologie RFID (Radio Frequency Identification). Díky tomuto modelu můžete využívat pouze jeden druh čtečky, což zjednoduší logistiku a sníží náklady.

Čtečka MFX je schopna najednou identifikovat více než sto různých technologií, a to jak na vysokých, tak nízkých frekvencích, aniž byste ji museli zvlášť konfigurovat. Tato inovativní metoda právě čeká na patentování.

Další vylepšení čekající na schválení patentovým úřadem spočívá v zesilování signálu, který RFID čipy vysílají. Kvalitnější a silnější signál umožňuje čtečce přesně načíst i vzdálenější čip. Uživatelé tak nemusejí kartu přesně přiložit a přesto je informace správně rozpoznána.

Čtečka karet MFX čte současně RFID karty s vysokými i nízkými kmitočty a využívá jak technologii HID (běžně používanou v USA), tak také technologii Mifare (běžná v Evropě). Zároveň čtečka splňuje pokročilé bezpečnostní požadavky.

Čtečka MFX je certifikována pro prodej v USA a Evropě, aktuálně probíhá certifikace v dalších zemích, kterých je u ostatních čteček Y Softu více než 100. V případě potřeby lze zařízení bezdrátově konfigurovat pomocí programovatelných konfiguračních karet.

Většina čteček karet značky Y Soft jsou otevřené pro podporu nebo integraci s technologiemi třetích stran, jako jsou aplikace NFC na chytrých telefonech, které umožňují používat moderní telefony s podporou NFC namísto identifikačních čipů.

Mohlo by vás zajímat

Reklama