Latitude 7220 Rugged Extreme: Výkonný a odolný 12palcový tablet

Tablet navržen pro práci bez ohledu na prostředí / Dell Technologies
Nový tablet Latitude 7220 Rugged Extreme představuje v současnosti nejlehčí a nejvýkonnější 12palcový tablet na trhu, který je navržený pro bezproblémovou mobilitu a konektivitu.

Novinka nabízí vysoký výpočetní výkon pro nejžádanější aplikace při práci v terénu. Tablet může být nakonfigurován podle individuálních potřeb uživatele. Možnosti konfigurace přitom zahrnují nejnovější 8. generaci procesorů Intel Core a až 2 TB na vysoce výkonných a spolehlivých PCIe SSD discích.

Tablet úspěšně prošel testováním podle standardu MIL-STD-810G/H a je rovněž certifikován stupněm krytí IP-65 na ochranu proti prachu, nečistotám a vniknutí vody, stejně jako pro použití v rizikových prostředích dle certifikace Class 1 Div 2. Díky testování na pád z výšky 1,2 metru a rozsah teplot od -28 °C do 62 °C je tablet navržen pro práci bez ohledu na prostředí.

Praktická je také volitelná architektura se dvěma, za chodu vyměnitelnými, bateriemi a ekosystém pro napájení na cestách zajišťují napájení bez přerušení. Jinak ošetření 1000 NIT FHD displeje proti odleskům zajišťuje za všech podmínek dobrou čitelnost. Nové odolné pero Rugged Active Pen a vícedotykové ovládání i v rukavicích nabízí možnost spolehlivého ovládání několika způsoby.

Tablet je vybaven Wi-Fi standardem 802.11ax, globálním 4G/LTE širokopásmovým připojením a konfigurovatelnými RF pass-through porty pro WWAN, WLAN a GPS.

Mohlo by vás zajímat

Reklama