Herní myš G203 LIGHTSYNC má snímač s rozlišením až 8000 DPI

 
Další 1 fotografie v galerii
Herní myš komunikuje rychlostí až 1000 zpráv za sekundu / Logitech
Nová herní myš Logitech G203 LIGHTSYNC má klasický a časem prověřený design s 6 tlačítky. Co všechno uživatelům nabídne?

Myš je vybavena špičkovým snímačem s nastavitelným rozlišením až 8000 DPI, který zaručuje maximální přesnost polohování, rychlost trasování a konzistenci ovládání.

RGB podsvícení G203 LIGHTSYNC nabízí paletu až 16,8 milionu barev s různou úrovní jasu, což umožňuje vytvářet světelný efekt „duhové“ barevné vlny.

Nová herní myš komunikuje rychlostí až 1000 zpráv za sekundu – osmkrát rychleji než běžné myši – takže při jejím posunutí nebo stisknutí jejího tlačítka je odezva na obrazovce prakticky okamžitá.

Díky kovovým pružinám jsou levé a pravé tlačítko myši neustále připraveny na stisknutí. Toto řešení přináší výjimečně rychlou a přesnou reakci, zřetelnou hmatovou odezvu, dokonalou konzistenci ovládání, a tím také celkové zpříjemnění herního zážitku.

Aby mohli hráči co nejlépe využít svoje vybavení, lze myš G203 LIGHTSYNC naprogramovat pomocí aplikace Logitech G HUB. Herní myš Logitech G203 LIGHTSYNC bude v prodeji v černé a bílé verzi od května 2020 za 1 109 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama