Mini-ITX počítačové skříně kompaktních rozměrů v černé i bílé variantě

Díky PCI slotům na zadní straně poskytují oba produkty dostatek prostoru pro případnou svislou instalaci grafické karty / Cooler Master
Nové modely počítačových skříní, MasterBox NR200 a MasterBox NR200P, pro mini-ITX základní desky jsou zpracovány skutečně do velmi malých rozměrů.

Oba modely disponují 18litrovým prostorem, čímž se řadí do kategorie malých skříní. Navzdory kompaktním rozměrům umožňuje efektivní využití prostoru volit velké hardwarové jednotky, jako jsou klasické pasivní chladiče procesoru do výšky věže 157 mm, 3slotové grafické karty délky 330 mm, dva 120mm ventilátory a 280mm radiátory vodního chlazení.

Řada NR200 replikuje rozvržení klasické velkoformátové skříně a usnadňuje tak nejen začátečníkům přechod do menších rozměrů. Jedinou změnou je umístění zdroje napájení do přední části. Každý panel lze odejmout, čímž je maximálně usnadněna instalace různých součástek, kabeláže apod.

Díky PCI slotům na zadní straně poskytují oba produkty dostatek prostoru pro případnou svislou instalaci grafické karty. Model NR200P přidává v balení také PCI-E riser pro její okamžité vertikální připojení.

NR200 a NR200P jsou vyhotoveny v černém i bílém provedení a s dostatkem perforovaných oblastí na téměř všech stranách pro účinné proudění vzduchu. Pokročilejší model NR200P kromě klasického bočního nabízí také panel z průhledného tvrzeného skla. Uživateli tak poskytuje volbu, zda vystavit hardware na obdiv okolí, či nikoli.

Každý panel, rámeček a část skříně je odnímatelná. Vnitřní konstrukce je připevněna šroubky podporujícími další rozložení a uvolňujícími přístup do detailu. Cooler Master MasterBox NR200P bude v černém i bílém provedení k dispozici začátkem srpna 2020 za 2690 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama