Nový skener Canon imageFORMULA DR-S130 zvládne až 60 obrazů za minutu

Skener lze také aktivovat prostřednictvím chytrého telefonu / Canon
Stolní skener imageFORMULA DR-S130 se snadnou obsluhou, který vychází z modelu imageFORMULA DR-S150, nabízí flexibilní připojení prostřednictvím USB i WiFi.

Canon imageFORMULA DR-S130 je jednoduchým řešením pro každou firmu, která nemá k dispozici vlastní IT oddělení. Zařízení je totiž možné začít používat hned poté, co jej vybalíte z krabice.

Pevná konstrukce modelu zajišťuje spolehlivý výkon i při velké pracovní zátěži až 3 500 skenů za den, rychlost snímání dosahuje 60 obrazů za minutu. Pomocí funkce PUSH scan mohou uživatelé posílat naskenované soubory přímo ze zařízení do cílové složky a vyhnou se tak nutnosti směrování přes PC.

Model imageFORMULA DR-S130 je vybaven univerzálním podáváním pro snadné zakládání, zpracování a distribuci dokumentů. Umožní zaměstnancům i uživatelům v domácnostech skenovat různé typy dokumentů od tenkých po silné, a to včetně plastových osobních průkazů, embosovaných karet a pasů. 

Robustní podávací a separační válec usnadňují skenování smíšených dokumentů. Díky ultrazvukové detekci dvojího podání si uživatelé mohou být jisti, že dojde k naskenování opravdu všech dokumentů a žádné informace se neztratí.

S pomocí režimu Active Threshold a jeho funkcí detekce barev, rozpoznání orientace textu, automatické detekce velikosti papíru a kompenzaci skosení ušetříte čas a získáte výstupy s konzistentně vysokou kvalitu.

Kompaktní stolní skener imageFORMULA DR-S130 zajišťuje flexibilitu díky WiFi i USB připojení či softwaru CaptureOnTouch Pro, který se může pochlubit uživatelsky přívětivým rozhraním s jednoduchým ovládáním pomocí ikon. Skener nabízí možnost nastavit efektivní zkratky pro často používané úlohy, jako je ukládání a posílání dokumentů na různá místa, včetně cloudových služeb typu OneDrive nebo Dropbox. 

Skener lze také aktivovat prostřednictvím chytrého telefonu nebo přímo z počítačů z prostředí Windows či macOS. Soubory je poté možné automaticky naskenovat a roztřídit pomocí zónového OCR, čárového kódu a 2D kódu. To pomáhá efektivně zpracovávat informace a začlenit je do stávajících pracovních procesů a systémů řízení dokumentů.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama